دیدار مدیرکل کانون استان مرکزی با خبرنگار حوزه علم‌وفناوری

احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری استان مرکزی، با حضور مسئول روابط‌عمومی اداره‌کل کانون، به‌مناسبت روز خبرنگار با، خبرنگار حوزه علم‌وفناوری، دیدار کرد؛ دیداری که با هدف قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران، شنیدن دغدغه‌ها و مسائل حرفه‌ای آنان و تقویت همکاری رسانه‌ها با کانون برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، هم‌زمان با گرامی‌داشت روز خبرنگار ۱۷ مرداد ۱۴۰۵، احسان منصوری مدیرکل کانون استان مرکزی با همراهی علیرضا رحیمی مسئول روابط‌عمومی اداره‌کل کانون، در دفتر کار خود میزبان جوکار، خبرنگار حوزه علم‌وفناوری، بود.

این دیدار صمیمی، فرصتی برای گفت‌وگو درباره شرایط و دشواری‌های حرفه خبرنگاری، شنیدن دغدغه‌ها و مسائل فعالان رسانه و بررسی راه‌های تقویت ارتباط و همکاری میان کانون و رسانه‌ها بود.

دیدار مدیرکل کانون استان مرکزی با خبرنگار حوزه علم‌وفناوری

مدیرکل کانون پرورش فکری استان مرکزی در این دیدار، با اشاره به نقش اثرگذار خبرنگاران در آگاهی‌بخشی و شکل‌دهی به نگاه جامعه، گفت: خبرنگاری حرفه‌ای ارزشمند، مسئولانه و اثرگذار است؛ حرفه‌ای که در کنار سرعت، دقت و تعهد، گاه با دشواری‌ها، محدودیت‌ها و فشارهای فراوانی همراه می‌شود. بر همین اساس، روز خبرنگار تنها فرصتی برای تقدیر نیست، بلکه بهانه‌ای برای شنیدن صادقانه دغدغه‌های خبرنگاران و توجه به مسائل آنان است.
وی بر گسترش تعامل با خبرگزاری‌ها و رسانه‌های استان تأکید کرد و گفت: کانون پرورش فکری، رسانه‌ها را شریک فرهنگی خود می‌داند و از همکاری خبرنگاران و خبرگزاری‌ها برای انعکاس فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی ویژه کودکان و نوجوانان استقبال می‌کند. این همراهی می‌تواند ظرفیت‌های تربیتی کانون را بیش از پیش در معرض دید عموم قرار دهد و به مشارکت مؤثرتر خانواده‌ها و نوجوانان بینجامد.

در ادامه، علیرضا رحیمی مسئول روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی نیز با تأکید بر اهمیت ارتباط دوسویه با اصحاب رسانه، گفت: روابط‌عمومی کانون خود را موظف می‌داند ضمن تسهیل دسترسی رسانه‌ها به اطلاعات و رویدادهای مجموعه، زمینه شنیده‌شدن دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های خبرنگاران را فراهم کند.

در پایان این دیدار، به بهانه روز خبرنگار، از تلاش‌های خبری جوکار و همراهی وی با برنامه‌های کانون، به‌ویژه برنامه «شب علم»، با اهدای لوح سپاس و هدیه تقدیر شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha