کد مطلب: 377975
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹
بازدید 4
سفری خیالی به دنیای گفت‌وگو با خدا در کانون میامی

هم‌زمان با فرارسیدن پایان ماه صفر، مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری میامی با برگزاری کارگاه‌های نقاشی و سفالگری با محوریت موضوع «نماز»، فضایی فراهم آورد تا کودکان جهان رویایی خویش از لحظه گفت‌وگو با خداوند را با رنگ و خلاقیت به تصویر بکشند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، ثمانه رحیمی، مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری میامی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هنری با موضوع نماز در روزهای پایانی ماه صفر، اظهار داشت: در کلاس نقاشی، بچه‌ها همراه مربی به سفری خیالی به لحظه‌های ناب و عارفانه گفت‌وگو با خداوند رفتند تا نگاه خویش را به این مفاهیم معنوی، بی‌واسطه با رنگ و قلم بیان کنند.

رحیمی در تشریح این برنامه عنوان کرد: سؤال محوری این جلسه این بود که «وقتی با خدا صحبت می‌کنی، دنیایت چه رنگی می‌شود؟» پاسخ اعضا، سرشار از رنگ، تخیل و لطافت بود؛ هر کودک جهان رویایی خودش را به شکلی منحصربه‌فرد تجسم کرد. یکی دنیای خویش را چونان رنگین‌کمانی پر از هفت رنگ شادی و طراوت تصور کرد، دیگری به میان ابرهای نرم، آرام و روشن سفر کرد و آن‌که خود را در میان باغی سرسبز انباشته از میوه‌های عجیب و شگفت‌انگیز یافت.

مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری میامی در ادامه افزود: کودکان هر یک با بهره‌گیری از قدرت تخیل و ذوقِ هنری بی‌نظیرشان، تصویری زیبا و ماندگار از لحظه ناب و خالصانه گفت‌وگو با پروردگار بر روی مقوا خلق کردند؛ تصویری از جنس کودکان، سرشار از رنگ، امید و معنویت.

وی در پایان اظهار داشت: این تجربه نشان داد که استفاده از زبان هنر، مؤثرترین و دلنشین‌ترین مسیر برای انتقال مفاهیم ارزشمند دینی همچون نماز به نسل کودک و نوجوان است.

سفری خیالی به دنیای گفت‌وگو با خدا در کانون میامی

سفری خیالی به دنیای گفت‌وگو با خدا در کانون میامی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha