خرامین در نشست نوجوانی در یاسوج: در بین انسان‌های خوب، الگوی خود را پیدا کنید

شیرعلی خرامین، روانشناس و عضو هیأت علمی دانشگاه، در نشستی شبانه با نوجوانان در حاشیه جشنواره بومی‑محلی یاسوج، آنان را به «نوجوانی کردن» فراخواند و با اشاره به بحران هویت، اختلال بدریختی و رشد کاریکاتوری در این دوران، توصیه کرد: الگوی خود را از بین انسان‌های خوب انتخاب کنید و استفاده از موبایل را به دو ساعت در روز محدود کنید.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد،  شیرعلی خرامین، روانشناس و عضو هیأت علمی دانشگاه، در نشستی شبانه با نوجوانان در حاشیه جشنواره بومی‑محلی یاسوج، آنان را به «نوجوانی کردن» فراخواند و با اشاره به بحران هویت، اختلال بدریختی و رشد کاریکاتوری در این دوران، توصیه کرد: الگوی خود را از بین انسان‌های خوب انتخاب کنید و استفاده از موبایل را به دو ساعت در روز محدود کنید.

این برنامه که تا ساعات پایانی شب ادامه یافت، با استقبال گسترده نوجوانان شرکت‌کننده همراه بود. خرامین در این نشست، نوجوانی را بزرگ‌ترین دوران زندگی خواند و تأکید کرد که نوجوانی، سن کنجکاوی، آرزوها و تخیلات است.

وی با اشاره به رشد کاریکاتوری در این دوره، توضیح داد که وقتی نوجوان شروع به رشد می‌کند، شبیه به کاریکاتور می‌شود و همین موضوع می‌تواند منجر به بحران ترس از بدریختی در دوران بلوغ هست

وی در این نشست، بحران هویت در نوجوانی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این دوره دانست و به نوجوانان توصیه کرد: در بین انسان‌های خوب، الگوی خود را پیدا کنید و سعی کنید شبیه آن‌ها شوید و تأکید کرد که نوجوانانی که نوجوانی نکرده‌اند، در بزرگسالی با مشکلات جدی‌تری مواجه می‌شوند.

 خرامین در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به استفاده از گوشی همراه، توصیه کرد که استفاده روزانه نوجوانان از موبایل بیشتر از دو ساعت نباشد و از آنان خواست که از همین امروز نوجوانی کنند و از این دوران طلایی برای رشد شخصیتی خود بهره ببرند.

در حاشیه این نشست، نوجوانان به اجرای بازی‌های بومی‑محلی و مسابقات ورزشی سنتی پرداختند و فضایی پویا برای تبادل نظر و هم‌اندیشی فراهم آمد.

گفتنی است این نشست در حاشیه جشنواره بومی‑محلی منطقه سه و با حضور استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، فارس، هرمزگان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استان میزبان، در شهر یاسوج برگزار شد.

دکتر خرامین در نشست نوجوانی در یاسوج: در بین انسان‌های خوب، الگوی خود را پیدا کنید

دکتر خرامین در نشست نوجوانی در یاسوج: در بین انسان‌های خوب، الگوی خود را پیدا کنید

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha