اعضای ادبی کانون خوزستان در اردوی ملی «قاف» حضور یافتند

مهرانا محمدزاده و اسما برات‌وند، دو عضو ادبی کانون پرورش فکری خوزستان، به همراه محدثه الماسی، کارشناس آفرینش‌های ادبی استان، در اردوی ملی «قاف» ۱۴۰۵ به میزبانی گلستان شرکت کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، مهرانا محمدزاده و اسما برات‌وند، دو عضو ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، به همراه محدثه الماسی، کارشناس آفرینش‌های ادبی استان، در اردوی ملی شاعران و نویسندگان نوجوان منتخب کشور «قاف» حضور یافتند. این اردو از ۱۱ تا ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۵ به میزبانی استان گلستان برگزار شد.

https://media.kanoonnews.ir/d/2026/09/04/4/1486773.jpg?ts=1788510198000

اعضای خوزستانی باشگاه «قاف» در جریان این رویداد، در کارگاه‌های تخصصی شعر و داستان، نشست‌های نقد و بررسی آثار، محفل‌های ادبی و برنامه‌های فرهنگی شرکت کردند و ضمن ارائه آثار خود، از آموزش‌ها و تجربه‌های شاعران، نویسندگان و مدرسان شناخته‌شده کشور بهره‌مند شدند. محفل شب شعر «۴۰۰۰ ترانه عشق» و آشنایی با ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی استان گلستان نیز از دیگر بخش‌های این اردو بود.
هم‌زمان با برگزاری این برنامه‌ها، نشست‌های کارشناسان آفرینش‌های ادبی کانون از سراسر کشور نیز برگزار شد و کارشناسان درباره فعالیت‌ها، برنامه‌ها و رویکردهای حوزه ادبی به گفت‌وگو و تبادل‌نظر پرداختند.

https://media.kanoonnews.ir/d/2026/09/05/4/1486971.jpg?ts=1788554557000

اردوی ملی «قاف» با هدف شناسایی، پرورش و حمایت از استعدادهای برتر ادبی نوجوانان برگزار شد و زمینه‌ای برای گفت‌وگو، تبادل تجربه و تقویت مهارت‌های ادبی اعضای منتخب کانون از استان‌های مختلف کشور فراهم کرد. حضور نمایندگان خوزستان در این رویداد نیز در راستای استمرار برنامه‌های آموزشی و حمایتی کانون برای رشد توانمندی‌های اعضای مستعد در حوزه شعر و داستان صورت گرفت.

https://media.kanoonnews.ir/d/2026/09/02/4/1486144.jpg?ts=1788361814000

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha