به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ دامغان با برگزاری نشستی مبتنی بر پویش «چهار فصل، چهار کتاب»، تجربهای متفاوت از تعامل با کتاب را برای اعضای خود رقم زد. در این برنامه که با هدف تقویت درک مطلب و مهارتهای هنری برگزار شد، کتاب «خفاش دیوانه» محوریت اصلی فعالیتها بود.
محبوبه صرفی، مربی مسئول مرکز شماره ۲ دامغان، در خصوص جزئیات این برنامه اظهار داشت: این نشست تنها به مطالعهی متن محدود نشد، بلکه با هدف درگیر کردن ذهن اعضا در لایههای زیرین داستان، جلسهی گفتوگوی گروهی بر پایه شخصیتها و وقایع کتاب برگزار گردید. در این بخش، اعضا با تحلیل رفتارهای شخصیتهای داستان و بررسی پیامهای نهفته در روایت، به تبادل نظر پرداختند که این امر منجر به ارتقای قدرت تحلیل و تفکر انتقادی آنها شد.
وی افزود: پس از مرحلهی درک و تحلیل ادبی، فعالیتها وارد فاز عملیاتی و هنری شد. برای آنکه روایت کتاب در ذهن اعضا ماندگار شود، کارگاه هنری اوریگامی با موضوع شخصیت اصلی داستان طراحی گردید. اعضا با آموزش اصول اولیه کاغذتا، موفق شدند «خفاش» را از میان کاغذها خلق کنند.
صرفی در پایان اظهار داشت: در ادامه، این اعضای خلاق با بهرهگیری از ابزارهای رنگآمیزی و طراحی، به شخصیتهای کاغذی خود هویت بخشیدند. هر یک از کودکان و نوجوانان با نگاهی متفاوت و با استفاده از خلاقیت فردی خود، خفاشهای ساخته شده را نقاشی کرده و آنها را به آثار هنری منحصربهفردی تبدیل کردند که بازتابدهندهی برداشتهای ذهنی آنها از فضای داستان بود.
