هم‌افزایی ظرفیت‌های مردمی و خیرین در بیارجمند برای برگزاری باشکوه هفته ملی کودک

در راستای بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های بومی و نهادهای مردمی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر «هفته ملی کودک»، نشست هم‌اندیشی مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری بیارجمند با محوریت تبیین برنامه‌های اجرایی و جلب مشارکت‌های خیرین و معتمدین محلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، در آستانه فرارسیدن هفته ملی کودک و با هدف بسط تعاملات سازنده میان نهادهای فرهنگی و سرمایه‌های اجتماعی، نشست ویژه‌ای با حضور بهاره بخشی، مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری بیارجمند و محمد کریمی، رئیس موسسه خیریه نیکوکاری و از فعالان برجسته فرهنگی و معتمدین این شهر برگزار شد.

بهاره بخشی، مربی مسئول مرکز بیارجمند، در این نشست ضمن تشریح چشم‌انداز برنامه‌های پیش‌بینی شده برای هفته ملی کودک، بر ضرورت نگاهی چندوجهی و مبتنی بر «مشارکت‌محوری» در اجرای فعالیت‌ها تأکید کرد.

 وی با بیان اینکه کانون پرورش فکری به دنبال ایجاد پیوندی عمیق میان توانمندی‌های آموزشی و ظرفیت‌های حمایتی جامعه است، اظهار داشت: برای رقم زدن هفته‌ای متفاوت و اثرگذار برای کودکان این دیار، بهره‌گیری از خرد جمعی و حمایت‌های معنوی و مادی خیرین و همراهی دستگاه‌های اجرایی، یک ضرورت راهبردی است.

در ادامه این جلسه، محمد کریمی، شهردار سابق و کنشگر فعال فرهنگی منطقه، با استقبال از طرح‌های پیشنهادی مرکز، بر اهمیت جایگاه کانون پرورش فکری در تربیت نسل آینده تأکید کرد. وی ضمن بررسی راهکارهای موجود جهت ایجاد تعاملات سازنده میان دستگاه‌های اجرایی شهر و کانون، پیرامون نحوه جلب مشارکت‌های هدفمند خیرین و معتمدین محلی برای حمایت از برنامه‌های کودک‌محور، به بحث و تبادل نظر پرداخت.

در پایان این نشست هم‌اندیشی، توافقات اولیه‌ای پیرامون بسترسازی برای هم‌افزایی حداکثری دستگاه‌ها و نقش‌آفرینی خیرین در اجرای هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های هفته ملی کودک در بیارجمند حاصل شد تا گامی بلند در جهت عدالت فرهنگی و حمایت از رشد و شکوفایی کودکان این منطقه برداشته شود.

هم‌افزایی ظرفیت‌های مردمی و خیرین در بیارجمند برای برگزاری باشکوه هفته ملی کودک

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha