به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز؛ روز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵، زینب عاشری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، مهرداد کیانی، شهردار کرج، محمدجواد کاظمینی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز و جمعی از کارکنان کانون، با حضور در بیمارستان امام علی(ع) کرج، با کودکان بستری و خانوادههای آنان دیدار کردند.

در این دیدار، زینب عاشری، با کودکان بستری گفتوگو کرد و هفته ملی کودک را به آنها تبریک گفت. همچنین با همراهی کارکنان کانون و همکاری کادر درمان، برنامههایی شاد و متناسب با شرایط کودکان اجرا شد تا ساعاتی سرشار از نشاط و صمیمیت برای آنها رقم بخورد.
مدیرکل کانون البرز در این دیدار با تأکید بر ضرورت توجه به نیازهای عاطفی و روحی کودکان، اظهار کرد: همه کودکان، بدون توجه به شرایط زندگی و موقعیتی که در آن قرار دارند، حق دارند از شادی، آرامش و حمایت برخوردار باشند. کودکان بستری در بیمارستان نیز بخشی از جامعه کودکی هستند و باید زمینهای فراهم شود تا در کنار روند درمان، از لحظاتی شاد و امیدبخش بهرهمند شوند.


در ادامه این برنامه، فعالیتهای فرهنگی و هنری متنوعی برای کودکان بستری اجرا شد. نقاشی دیواری، حضور عروسک «فرفری» و گفتوگو و ارتباط صمیمانه این عروسک با کودکان، از جمله بخشهای این برنامه بود که با استقبال کودکان و خانوادههایشان همراه شد.
در پایان نیز هدایایی به کودکان بستری اهدا شد تا این دیدار، به یادگاری شیرین از روزهای هفته ملی کودک برای آنان تبدیل شود.
این برنامه در راستای توجه به نیازهای عاطفی کودکان، گسترش نشاط و امید در میان آنان و تأکید بر این اصل برگزار شد که وطن، خانه همه کودکان است و هیچ کودکی نباید از مهر، حمایت و شادی محروم بماند.
