برگزاری رقابت‌های پرنشاط طناب‌کشی و زو به همت کانون و اداره ورزش و جوانان بیارجمند

هم‌زمان با گرامیداشت ایام پرنشاط هفته ملی کودک و با هدف ارتقای سلامت جسمی و روانی، ترویج کار گروهی و افزایش نشاط اجتماعی، رویداد پرشور بازی‌های بومی و حرکتی «بازیکا» با عنوان «پرچم‌دار» و با همکاری مشترک اداره ورزش و جوانان در دبستان پسرانه برکت حافظ بیارجمند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، بهاره بخشی مربی‌مسئول مرکز فرهنگی هنری بیارجمند، با تأکید بر جایگاه والای بازی‌های حرکتی و گروهی در فرآیند رشد همه‌جانبه کودکان اظهار داشت: ورزش و بازی‌های هدفمند، افزون بر سلامت و چابکی جسم، مؤلفه‌ای بنیادین در شکوفایی هوش هیجانی، تقویت روحیه همدلی و تاب‌آوری اجتماعی در کودکان به شمار می‌روند؛ از این رو کانون تلاش می‌کند بستر مناسبی برای تجربه این نشاط مؤمنانه و گروهی فراهم سازد.

بخشی عنوان کرد: ویژه برنامه «بازیکا» با شعار و نشان «پرچم‌دار» و با مشارکت صمیمانه اداره ورزش و جوانان و دبستان پسرانه برکت حافظ با حضور بیش از ۳۰ دانش‌آموز پایه‌های دوم و چهارم ابتدایی در فضای پرهیجان این آموزشگاه اجرا شد.

وی افزود: کودکان در فضایی صمیمی و سرشار از تحرک، به اجرای مسابقات هیجان‌انگیز از جمله «طناب‌کشی»، بازی اصیل و خاطره‌انگیز «زو» و سلسله بازی‌های حرکتی و خلاق پرداختند؛ فضایی که ضمن یادگیری مهارت‌های کار تیمی و ارتقای هماهنگی‌های عضلانی، لحظاتی آکنده از لبخند، انگیزه و سرزندگی را برای دانش‌آموزان به همراه داشت.

در بخش پایانی این جشنواره پرشور ورزشی، با حضور مسئولان و مربیان، از برگزیدگان رقابت مهیج طناب‌کشی و اعضای کوشای تیم‌ها با اهدای جوایزی به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد تا روزی سرشار از پویایی و رفاقت در آلبوم خاطرات هفته ملی کودک در بیارجمند ثبت شود.

برگزاری رقابت‌های پرنشاط طناب‌کشی و زو به همت کانون و اداره ورزش و جوانان بیارجمند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha