نوجوانان کرمانی پای میز گفت‌وگو با مشاور نسل زد دولت نشستند

نشست نوجوانان و کانون‌یاران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، به مناسبت ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و هفته ملی نوجوان، با حضور مدیرکل کانون استان، مشاور نسل زد شورای اطلاع‌رسانی دولت و مشاور نسل زد استاندار کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، این نشست با حضور اکبر خدادادی مدیرکل کانون استان، امیررضا احمدی مشاور نسل زد شورای اطلاع‌رسانی دولت و سجاد بدخشان مشاور نسل زد استاندار کرمان و جمعی از نوجوانان و کانون‌یاران استان، به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

نوجوانان کرمانی پای میز گفت‌وگو با مشاور نسل زد دولت نشستند

اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، در این نشست ضمن گرامی‌داشت روز دانش‌آموز و یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، به‌ویژه شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، حضور نوجوانان را فرصتی ارزشمند برای ساختن آینده کشور دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به حضور، اندیشه، خلاقیت و مشارکت نسل نوجوان برای ساختن ایرانی سربلند نیاز داریم.

وی با تأکید بر ضرورت اعتماد به نسل جدید افزود: نوجوانان باید باور داشته باشند که در چه مقطع مهمی از تاریخ ایستاده‌اند و می‌توانند با تکیه بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود، برای بهبود شرایط کشور نقش‌آفرینی کنند.

خدادادی با اشاره به اهمیت فراهم‌کردن فرصت گفت‌وگو و مشارکت نوجوانان در تصمیم‌سازی‌ها، حضور مشاور نسل زد شورای اطلاع‌رسانی دولت در این نشست را نشانه‌ای از توجه دولت به ظرفیت‌های نسل نوجوان دانست و ابراز امیدواری کرد این فرصت زمینه‌ساز انتقال دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای نوجوانان برای پیشرفت کشور باشد.

نوجوانان کرمانی پای میز گفت‌وگو با مشاور نسل زد دولت نشستند

در ادامه، امیررضا احمدی مشاور نسل زد شورای اطلاع‌رسانی دولت، با ابراز خرسندی از حضور در جمع نوجوانان کرمانی، کانون پرورش فکری را فضایی امیدبخش و اثرگذار برای رشد و شکوفایی استعدادهای نسل جدید توصیف کرد و گفت: نسل زد با جمعیتی حدود ۲۵ میلیون نفر، بخش مهمی از جامعه ایران را تشکیل می‌دهد و باید فرصت حضور مؤثر در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و مدیریتی را داشته باشد.

وی با اشاره به شکل‌گیری شوراهای نسل زد در کشور اظهار کرد: هدف از ایجاد این شوراها، فراهم‌کردن میدان واقعی برای تجربه‌اندوزی، ارائه ایده، نقد عملکردها و مشارکت نسل جدید در حل مسائل است؛ چراکه نوجوانان و جوانان باید علاوه بر بیان دیدگاه‌های خود، در مسیر اجرای پیشنهادها و ساختن آینده نیز مشارکت داشته باشند.

احمدی با تأکید بر مسئولیت نسل نوجوان در حفظ و سربلندی ایران، یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، به‌ویژه شهدای مدرسه میناب، را گرامی داشت و بر ضرورت همبستگی، امید، خودباوری و تلاش برای ساختن ایرانی قوی‌تر تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی نوجوانان استان کرمان و نگاه حمایتی مسئولان استان به نسل جدید، خواستار حضور فعال نوجوانان در عرصه‌های تصمیم‌سازی، ارائه پیشنهادها و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی شد.

در پایان این نشست، نوجوانان و کانون‌یاران استان کرمان به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها، پیشنهادها و مطالبات خود پرداختند و فرصت گفت‌وگو و تبادل نظر مستقیم با حاضران را پیدا کردند.

نوجوانان کرمانی پای میز گفت‌وگو با مشاور نسل زد دولت نشستند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha