45 نفرازکودکان ونوجوانان روستای گندابه کوهدشت لرستان عضوکانون شدند

در ویژه برنامه ای که کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان لرستان در روستای گندابه شیراوندکوهدشت برگزارکرد45 نفراز دانش آموزان این روستا عضو کانون شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون لرستان: در راستای خدمت رسانی به مناطق حاشیه نشین وروستایی، واحدآفرینش های ادبی کانون لرستان طی برنامه ریزی وهماهنگی با مدرسه شهیدمدنی، ویژه برنامه ادبی وهنری را در روستای گندابه شیراوند کوهدشت برگزار کرد.
براساس همین گزارش: کارشناس ادبی وهنری وروابط عمومی کانون لرستان با حضور در مدرسه روستای گندابه برنامه های مختلفی را از جمله معرفی کانون ، ایستگاه ادبی ایستگاه نقاشی وبازی واهداء کتاب را اجرا کردند.
این برنامه با هدف جذب اعضای مکاتبه ای وکتابخانه پستی، ترویج فرهنگ کتاب وکتاب خوانی وکشف استعدادهای ادبی برگزارگردید.
همچنین محمدتقی کاییدی مدیرکانون لرستان با اهداء تعدادی ازکتاب های نشرکانون اولین قدم در راه اندازی کتابخانه را درمدرسه این روستا بنا نهادندوقرار است هرچندوقت یک بار به تعداد این کتاب ها افزوده شود.
گفتنی است: در این روز با نشاط استقبال کودکان ونوجوانان گندابه به حدی بود که کارشناسان ساعت ها در بین این بچه ها حضور داشته و برنامه های مختلفی را انجام دادند؛ تلخ ترین لحظه این روز جداشدن از بچه هایی بودکه سرشار از ذوق واستعداد وطراوت وسر زندگی بودند.