کد خبر: 355950
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
بازدید 12
دیدار مدیرکل کانون استان مرکزی با مدیرکل حفاظت محیط زیست

احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در این دیدار برگزاری جشنواره ملی «نامه‌ای از طبیعت» در قالب کار مشترک را موجب تسریع در تحقق اهداف محیط زیست و نهادینه شدن فرهنگ محیط زیستی دانست .

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان مرکزی، احسان منصوری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی با همراهی معاون فرهنگی و کارشناس مسئول ادبی کانون استان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور در دفتر امیر انصاری، مدیرکل حــفاظت محیط زیست استان مرکزی، ضمن تبریک انتصاب ایشان به این مسئولیت و آرزوی موفقیت در انجام وظایف محوله با اشاره به برگزاری جشنواره ملی زیست محیطی «نامه‌ای از طبیعت» از سوی کانون استان در سالهای گذشته، آشنایی کودکان و نوجوانان با محیط زیست، روش‌های حفظ آن و همچنین تمرین برای حفظ محیط زیست و کاهش مصرف پلاستیک را از اهداف کانون استان در برگزاری برنامه‌های زیست‌محیطی عنوان کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در این دیدار  برگزاری جشنواره ملی «نامه‌ای از طبیعت» در قالب کار مشترک با اداره کل محیط زیست استان و کانون پرورش فکری استان را  موجب تسریع در تحقق اهداف محیط زیست و نهادینه شدن فرهنگ محیط زیستی دانست و عنوان کرد: پیشبرد اهداف آموزشی حفاظت از محیط زیست به کودکان و نوجوانان و رویداد های مشترک منوط بر تعامل تنگاتنگ کانون با محیط زیست می باشد.

 منصوری مدیرکل کانون استان در این دیدار به با تأکید بر اهمیت صیانت از محیط زیست، ابراز امیدواری کرد: با توفیقات و نتایج خوب کار مشترک با اداره حفاظت محیط زیست ،بتوانیم به یک معنا کودکان و نوجوانان را به همیاران محیط زیست تبدیل کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در دیدار اظهار کرد: برنامه با هدف تبیین فرهنگ زیست محیطی و آموزش و مهارت افزایی و آشنایی کودکان و نوجوانان با محیط زیست، روش‌های حفظ آن و همچنین تمرین برای حفظ محیط زیست و کاهش مصرف پلاستیک از اهداف مشترک با کانون پرورش فکری می باشد که قطعا با توفیقات و نتایج خوبی همراه خواهد شد .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha