به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، سجادکوچکنژاد که در نشست هماندیشی با مربیان مراکز فرهنگی هنری سیار شهری، روستایی و کتابخانههای پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سخنمیگفت، با اشاره به رسالتهای این نهاد فرهنگی در خدماترسانی موثر به طیفهای مختلف مخاطبان اظهارکرد: تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی، از اولویتهایی است که برای آن ریلگذاریهای لازم صورتگرفتهاست.
سرپرست کانون استان گیلان در تشریح عوامل موثر برای دستیابی به این اهداف افزود: مربیان مراکز سیار و کتابخانههای پستی کانون پرورش فکری، سرمایههای ارزشمندی هستند که با تکیه بر پیشینه روشن و اعتماد خانوادهها برای افزایش گستره خدماترسانی و بهرهمندسازی کودکان و نوجوانان مناطق کمبرخوردار و روستایی تلاشمیکنند.
وی در ادامه با مخاطبقراردادن مربیان مراکز سیار و پستی کانون گفت: شما میراثدار کارشناسان و مربیانی هستید که همواره با شکوفاسازی استعدادهای فکری و ذوقی نسل کودک و نوجوان، سهم بهسزایی شکلگیری نسلی پویا و بالندهداشتهاند.
این مدیرفرهنگی همچنین، با تبریک ۲۷ اردیبهشت به حاضران ابراز امیدواریکرد که این نامگذاریها بسترهای مناسبی برای افزایش گستره فعالیتهای مربیان در روستاها و مناطق کمبرخوردار شهری فراهمکند.
کارشناس مسوول فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان نیز با گرامیداشت روز جهانی کتابخانههای سیار، به نقش موثر مربیان این مراکز در بهرهمندسازی کودکان و نوجوانان مناطق کمبرخوردار از فعالیتهای کانون پرداخت و افزود: فعالیت در این عرصه از قداست ویژهای برخوردار است.
اکرمالسادات حسینی در عینحال به همراهی کارکنان ستادی با مربیان مراکز سیار و پستی کانون پرورش فکری اشارهداشت و برضرورت همهجانبه از فعالیتهای آنان تاکیدکرد.
مسوول حراست کانون استان گیلان نیز از دیگر حاضران این نشست بود و با مهم و ویژه ارزیابیکردن فعالیتهای مربیان مراکز سیار و پستی کانون گفت: صیانت از سرمایههای معنوی ایران اسلامی و داشتههای کانون پرورش فکری از رسالتها است.
جعفر مجیدی بر همین اساس نیز از اهمیت و ظرافتهای فعالیت در کسوت مربی کانون سخنگفت و از تلاشهای اثربخش مربیان مراکز فرهنگی هنری سیار و کتابخنه های پستی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در جهت توانمندسازی آیندهسازان قدردانیکرد.
صغریقامتیمقدم، کارشناس فرهنگی کانون استان گیلان هم به تبیین نقش و جایگاه مراکز فرهنگی هنری سیار روستایی و شهری در توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و ارایه خدماتفرهنگی به روستاها و مناطق محروم و حاشیهای شهرها پرداخت.
کارشناس مراکز سیار کانون گیلان همچنین، در ارتباط با چگونگی جلب مشارکت حداکثری نیروهای جهادی و مردمی و همراهسازی خیّران و مجموعههای فعال در عرصه فرهنگ سخنبهمیانآورد و از ضرورت بومیسازی برنامهها و بهرهگیری از روشهای نو در خدماترسانی به آیندهسازان صحبتکرد.
صحبتهای سیدهمریم حسینی، کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان و ارایه گزارش از سوی مربیان مراکز سیار و تجلیل از آنان، بخشپایانی این نشست بود که صبح روز دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن گردهمآییهای این مجموعه فرهنگی در رشت برگزارشد.