مهرواره دانش‌آموزی «در کوچه آفتاب» به یاد قیصر امین‌پور در گتوند

آیین افتتاح نخستین مهرواره استانی شعر دانش‌آموزی «در کوچه آفتاب» در گتوند، فرصتی شد تا نوجوانان خوزستانی با سروده‌های خود، ارادت و علاقه‌شان را به شعر و ادبیات انقلاب اسلامی نشان دهند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، اولین مهرواره استانی شعر دانش‌آموزی «در کوچه آفتاب» به یاد شاعر برجسته انقلاب اسلامی، زنده‌یاد دکتر قیصر امین‌پور، روز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند برگزار شد.

این مهرواره که به‌عنوان بخش دانش‌آموزی کنگره ملی «در کوچه آفتاب» برگزار شد، با همکاری واحد آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند، اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان، آموزش و پرورش شهرستان گتوند و کانون پرورش فکری گتوند شکل گرفت.

این آیین با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی همراه بود که از جمله می‌توان به جمال ضیغمی معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، امین برملا معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان، رئیس اداره شاهد و ایثارگران استان،  فرماندار و امام جمعه شهرستان گتوند، بهزاد جعفرزاده مدیر آموزش و پرورش گتوند و جمعی از کارشناسان و مدیران فرهنگی اشاره کرد.

جمال ضیغمی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری استان خوزستان، در این نشست بر اهمیت این رویداد تأکید کرد و گفت: کنگره ملی در کوچه آفتاب فرصتی ارزشمند برای معرفی اندیشه‌ها و آثار زنده‌یاد قیصر امین‌پور است و بخش دانش‌آموزی این کنگره می‌تواند زمینه‌ساز کشف استعدادهای ادبی نوجوانان و هدایت آنان در مسیر شکوفایی باشد.

امین برملا، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان، در سخنانی با اشاره به نقش مهم تربیت و تهذیب در شکل‌گیری شخصیت نسل فردا گفت: «قیصر امین‌پور از نخستین رویش‌های مبارک انقلاب در عرصه شعر بود و ادامه راه او الهام‌بخش نسل‌های آینده خواهد بود.

بهزاد جعفرزاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان گتوند نیز با ارائه گزارشی از روند برگزاری این مهرواره بیان کرد: این برنامه در قالب چهار پویش برگزار شد و دبیرخانه مهرواره ۱۱۶۸ اثر از دانش‌آموزان سراسر استان دریافت کرد که استقبال گسترده آنان نشان‌دهنده جایگاه رفیع شعر و ادبیات در میان نوجوانان خوزستانی است.

در بخش پایانی این آیین، از دانش‌آموزان برگزیده مهرواره با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha