وبینار «پدافند غیرعامل» برای مربیان کانون خوزستان با تأکید بر تبیین شرایط جنگ

وبینار «پدافند غیرعامل» کانون پرورش فکری خوزستان با حضور مدیرکل و مسئول حراست استان و مشارکت مربیان مراکز اندیمشک، دزفول و شوش برگزار شد و در آن بر تداوم فعالیت‌های فرهنگی و ضرورت روشنگری در شرایط جنگ تأکید شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، جلسه وبیناری «پدافند غیرعامل» روز سه‌شنبه ۱۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با حضور داریوش آقاسی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، و سیدامین کشاورز، مسئول حراست کانون خوزستان، به‌صورت برخط برگزار شد. در این نشست، مسئولان مراکز، مربیان و همکاران خدمات مراکز فرهنگی‌هنری شهرهای اندیمشک، دزفول و شوش حضور داشتند.

داریوش آقاسی در این جلسه با تأکید بر تداوم فعالیت مراکز کانون در شرایط مختلف، گفت: دورکاری به معنای تعطیلی مراکز نیست و باید با بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی و حضور میدانی در رویدادها و تجمعات شهری، فعالیت‌های فرهنگی و هنری به شکل مستمر ادامه یابد. وی با اشاره به اهمیت نقش‌آفرینی فعالان کانون در فضاهای فرهنگی از جمله مواکب و غرفه‌های فرهنگی، بر ضرورت اجرای برنامه‌های متناسب با ایام و شرایط جامعه تأکید کرد.

وبینار «پدافند غیرعامل» برای مربیان کانون خوزستان با تأکید بر تبیین شرایط جنگ

مدیرکل کانون خوزستان با بیان اینکه مخاطب نباید احساس تعطیلی مراکز را داشته باشد، افزود: همکاران باید با رویکرد «انسان رسانه» به‌عنوان فعالان رسانه‌ای، ضمن اجرای برنامه‌ها، نسبت به انعکاس فعالیت‌های مراکز اقدام کنند. وی همچنین بر برنامه‌ریزی منسجم برای سال جدید، طراحی فعالیت‌های ویژه حوزه کودک و نوجوان در ایام «جنگ رمضان»، و توجه به موضوع امیدآفرینی در برنامه‌ها تأکید کرد و آموزش مهارت‌های کانونی مانند قصه‌گویی و نمایش به عموم در تجمعات فرهنگی را از دیگر اولویت‌ها برشمرد.

در ادامه این نشست، سیدامین کشاورز، مسئول حراست کانون خوزستان، با محوریت پدافند غیرعامل به تبیین شرایط «جنگ رمضان» و ضرورت روشنگری در این زمینه پرداخت و بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مخاطبان تأکید کرد. وی با اشاره به تجربیات مردم خوزستان در سال‌های دفاع مقدس، اظهار داشت: مردم این استان با شرایط جنگی آشنا هستند و همواره با روحیه ایستادگی، امید و فعالیت در صحنه حضور داشته‌اند.

کشاورز با اشاره به برخی حوادث و جنایات صورت‌گرفته علیه کودکان و نوجوانان، بر ضرورت تبیین واقعیت‌ها و مقابله با جریان‌های رسانه‌ای تأکید کرد و نقش مربیان کانون را در انتقال صحیح مفاهیم و افزایش سطح آگاهی کودکان و نوجوانان مهم دانست. وی همچنین با اشاره به جنگ رسانه‌ای و جریان‌سازی‌های خبری، بر لزوم دقت در دریافت و انتشار اطلاعات و تقویت سواد رسانه‌ای تأکید کرد.

مسئول حراست کانون خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت امیدآفرینی در جامعه گفت: پویایی، فعالیت و حفظ روحیه امید از مهم‌ترین عوامل عبور از شرایط دشوار است و فعالان فرهنگی می‌توانند با حضور مؤثر در میان مردم، این رویکرد را تقویت کنند.

وبینار «پدافند غیرعامل» برای مربیان کانون خوزستان با تأکید بر تبیین شرایط جنگ

این وبینار با هدف ارتقای آمادگی، هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر میان مراکز کانون خوزستان در حوزه پدافند غیرعامل و استمرار فعالیت‌های فرهنگی در شرایط خاص برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha