نمایش «زنگ بهشت» در استان گیلان اجرا می‌شود

‌نمایش زنگ «بهشت» با موضوع جنایت جنگی مدرسه شجره طیبه میناب با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در شهرهای رشت و لاهیجان اجرا می‌شود.‌

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایش که تازه‌ترین اثر مجتبی خلیلی است، به سفارش مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی، از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان تولید شده است.‌

پرفورمنس «زنگ بهشت» روایت‌گر یک صفحه از دفتر نقاشی است که در بین کوله‌های جا مانده دانش‌آموزان به دنبال نقاش خود می‌گردد تا نقاشی‌اش را کامل کند، اما بین کوله‌ها همه دفتر و کتاب‌ها گواهی می‌دهند که همگی دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب شهید شده‌اند و خبری از نقاش نیست.

این صفحه نقاشی یادگار ماندگار دانش‌آموزانی است که جز عشق به وطن را قلم نمی‌زدند و این نقاشی از سوی دانش‌آموزان حاضر تکمیل می‌شود.‌

طرح و ایده این نمایش از آرزو بهرامی با الهام از جنایت جنگی مدرسه میناب است. سایر عوامل اجرا عبارتند از: بازیگر: محمدابراهیم شریفیان، موسیقی: امیر دهقانی، طراح فضا و لباس: آدینه رحیم‌نژاد و طرح پوستر: مهدی اسدی تبار.

نمایش «زنگ بهشت» که در قالب رویداد «هزار رویا، یک نگاه» (بزرگ‌ترین رویداد تولید، باز تولید و اجرای نمایش در سراسر کشور) تولید شده است پس از اجرا در استان‌های اصفهان و تهران، در استان گیلان روز جمعه ۲۸ فروردین ساعت ۲۱ در میدان وحدت شهر لاهیجان و شنبه ۲۹ فروردین ساعت ۲۱ در میدان شهدای ذهاب رشت اجرا می‌شود.

مقصد بعدی این گروه نمایشی اجرا در شهرهای استان مازندران است. 

نمایش «زنگ بهشت» در استان گیلان اجرا می‌شود

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha