کد خبر: 371582
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۰
بازدید 17
برگزاری جشن «دخترم افتخار ایران» در مرکز فرهنگی‌هنری گرمسار

مرکز فرهنگی‌هنری گرمسار به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و گرامی‌داشت روز دختر، ویژه‌برنامه‌ای با عنوان «دخترم افتخار ایران» را با حضور اعضای کودک و نوجوان و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری متنوع برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، هم‌زمان با فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، مرکز فرهنگی‌هنری گرمسار میزبان اعضای خود در برنامه‌ای شاد و آموزنده با عنوان «دخترم افتخار ایران» بود.

بیتا نشان‌شاهجویی، مربی‌مسئول مرکز، هدف از برگزاری این برنامه را تقویت روحیه خودباوری، آشنایی اعضا با شخصیت حضرت معصومه(س) و ایجاد نشاط در میان دختران عضو مرکز عنوان کرد.

وی عنوان کرد: ویژه‌برنامه با خوش‌آمدگویی مربی مرکز آغاز شد و پس از حضور رسمی اعضا، «فاطمه‌زهرا اصانلو» از کانون‌یاران مرکز به قصه‌گویی پرداخت و داستانی مرتبط با ارزش‌های دینی و نقش دختران در ترویج آن‌ها را روایت کرد.

در ادامه، «فرشته متقی» از اعضای فعال مرکز با معرفی کتاب «کاش تو را نمی‌دیدم» به بیان بخش‌هایی از این اثر پرداخت و سفارشات اخلاقی امام رضا(ع) و امام کاظم(ع) به مردم از زبان حضرت فاطمه معصومه(س) را برای حاضران قرائت کرد.

همچنین «مهدیسا پورقادری» در بخش معرفی سرزمین قم، به معرفی این شهر مقدس به‌عنوان خاستگاه علم و زیارت پرداخت.

شاهجویی اظهار داشت: در بخش هنری، فاطمه رضایی مربی فرهنگی مرکز، کارگاه «قاب‌های ماندگار» را برای اعضا برگزار کرد که در آن دختران با خلاقیت خود یادگاری‌هایی زیبا از این روز ساختند.

در پایان مراسم، به‌مناسبت روز دختر، به اعضای شرکت‌کننده کتاب‌هایی به‌عنوان یادبود و هدیه فرهنگی اهدا شد.

برگزاری جشن «دختران گل‌های امید» در مرکز فرهنگی‌هنری گرمسار

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha