تقویت آموزش زبان فارسی و توسعه تبادل‌های فرهنگی با بنگلادش و قزاقستان

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دیدار با رایزن فرهنگی در شرف اعزام بنگلادش و وابسته فرهنگی در شرف اعزام قزاقستان، بر گسترش آموزش زبان فارسی و توسعه همکاری‌های فرهنگی و هنری با این دو کشور تأکید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، حامد علامتی روز دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ در حاشیه نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان با مهدی مولایی‌آرانی رایزن فرهنگی در شرف اعزام بنگلادش و محمدمسعود صادقی وابسته فرهنگی در شرف اعزام قزاقستان دیدار و درباره ظرفیت‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی گفت‌وگو کرد.

این نشست با حضور مهدی ذوالفقاری رئیس کانون زبان ایران و جمعی از معاونان و مدیران‌کل کانون پرورش فکری برگزار شد و در آن بر توسعه تعامل‌های فرهنگی و آموزشی میان ایران و دو کشور بنگلادش و قزاقستان تأکید شد.

تقویت آموزش زبان فارسی و توسعه تبادل‌های فرهنگی با بنگلادش و قزاقستان

در این دیدار، مدیرعامل کانون پرورش فکری با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش زبان فارسی، بر ضرورت فراهم‌سازی زمینه‌های گسترش این آموزش در بنگلادش و قزاقستان تأکید کرد و آن را یکی از محورهای مهم دیپلماسی فرهنگی دانست.

علامتی همچنین با اشاره به سابقه تولید آثار نمایشی و پویانمایی در کانون پرورش فکری گفت: تولیدات فرهنگی و انیمیشن‌های کانون از ظرفیت مناسبی برای عرضه در عرصه بین‌المللی برخوردارند و می‌توانند به عنوان ابزار مؤثر تبادل فرهنگی میان کشورها مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: معرفی این آثار در کشورهای مختلف، علاوه بر توسعه تعامل‌های فرهنگی، زمینه آشنایی بیشتر مخاطبان خارجی با فرهنگ و ادبیات ایران را فراهم می‌کند.

در پایان این نشست، طرفین بر ادامه رایزنی‌ها برای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه آموزش، تولیدات فرهنگی و تبادلات هنری تأکید کردند.

تقویت آموزش زبان فارسی و توسعه تبادل‌های فرهنگی با بنگلادش و قزاقستان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha