به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، کارگاه علمی ـ آموزشی «معرفی افلاک به صورت سهبعدی» با همکاری انجمن نجوم افق کیهان در مرکز آفرینش کانون پرورش فکری، جنب پارک شهدای هفتم تیر برگزار شد.
این برنامه که از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ برگزار شد، جمعی از کودکان و نوجوانان علاقهمند به نجوم، در فضایی متفاوت و جذاب با شگفتیهای آسمان و دنیای پر رمز و راز افلاک آشنا شدند.
این کارگاه با تدریس احمد سراستاد مدرس کارگاه و نیما شفایی و محسن پهلوانحسینی استادیار نجوم برگزار شد و شرکتکنندگان با استفاده از مدلهای سهبعدی و ابزارهای آموزشی، تجربهای ملموستر از ساختار جهان و اجرام آسمانی به دست آوردند.
این برنامه با هدف تقویت روحیه پرسشگری، افزایش علاقهمندی کودکان و نوجوانان به علوم و نجوم و فراهم کردن تجربهای متفاوت برای شناخت جهان پیرامون برگزار شد.
و در پایان، شرکتکنندگان با دنیایی از پرسشهای تازه و شوق بیشتر برای کشف رازهای آسمان، کارگاه را به پایان رساندند.
کد مطلب: 377909
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۵
- چاپ
مرکز آفرینش کانون با همکاری انجمن نجوم افق کیهان به منظور تقویت روحیه پرسشگری، افزایش علاقهمندی کودکان و نوجوانان به علوم و نجوم اقدام به برپایی کارگاه نجوم کرد.