کد مطلب: 378477
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲
بازدید 9
خلق عروسک‌های آویز در کانون شماره ۲ دامغان

اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۲ کانون پرورش فکری دامغان با شرکت در کارگاه عروسک سازی، ضمن بهره‌گیری از ابزارهای ساده و در دسترس، اقدام به طراحی و ساخت عروسک‌های آویز با دامن‌های رنگارنگ کردند. این فعالیت هنری با هدف تقویت مهارت‌های دست‌ورزی، پرورش تخیل و تبدیل ایده‌های ذهنی به دست‌سازه‌های کاربردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، محبوبه صرفی، مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۲ دامغان، از برگزاری کارگاه هنری «ساخت عروسک‌های آویز» با هدف شکوفایی استعدادهای هنری اعضا خبر داد و گفت: در این کارگاه، دنیای رنگارنگ هنر با استفاده از ابزارهای ساده‌ای همچون نخ‌های رنگی، مهره‌های تزئینی و ماژیک برای کودکان جان گرفت.

صرفی در تشریح این کارگاه گفت: در این فعالیت که با هدف ارتقای مهارت‌های ظریف حرکتی طراحی شده بود، اعضا با تمرکز و دقت بالا، یاد گرفتند چگونه با بهره‌گیری از گره‌های هنری و ترکیب هوشمندانه رنگ‌ها، عروسک‌های کوچکی با دامن‌های رنگارنگ طراحی کنند. این عروسک‌ها که با ذوق و سلیقه شخصی اعضا تزئین شده بودند، در پایان مرحله ساخت، با استفاده از حلقه به آویزهای کلید کاربردی تبدیل شدند تا کودکان بتوانند هنر خود را در قالب یک وسیله شخصی و ماندگار به همراه داشته باشند.

محبوبه صرفی در ادامه خاطرنشان کرد: این فعالیت تنها به خلق یک کاردستی ساده محدود نشد، بلکه فرصتی بود تا اعضا با تمرکز بر جزئیات و صبر در مسیر ساخت، اعتمادبه‌نفس خود را از طریق تولید یک اثر منحصربه‌فرد افزایش دهند. تبدیل شدن «نخ و مهره‌های ساده» به یک «عروسک زیبا و کاربردی»، تجربه‌ای لذت‌بخش از قدرت خلاقیت را به کودکان هدیه داد و آنان را با قابلیت‌های گسترده مواد پیرامونی در تولید آثار هنری آشنا کرد.

خلق عروسک‌های آویز در کانون شماره ۲ دامغان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha