کافنا با برنامه‌های علمی و فناورانه به نمایشگاه «زنان و تولید ملی» رفت

کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران (کافنا) با اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های علمی، فناورانه و فرهنگی ویژه کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در بیست‌وچهارمین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» حضور یافت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، بیست‌وچهارمین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار و عرضه مستقیم محصولات تولیدکنندگان ایرانی، از سوی مرکز امور بانوان شهرداری تهران از ۱۱ تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ در بوستان گفت‌وگو برگزار شد.

رئیس کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران، با اشاره به حضور کافنا در این رویداد گفت: همکاری مؤثری با مرکز امور بانوان شهرداری تهران در زمینه حمایت از ترویج فعالیت‌های علمی و فناورانه برای کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها شکل گرفت. نمایشگاه «زنان و تولید ملی» صرفاً یک رویداد اقتصادی نبود و ظرفیت مناسبی برای شکل‌گیری فضایی علمی، فرهنگی و خانواده‌محور داشت.

 کافنا با برنامه‌های علمی و فناورانه به نمایشگاه «زنان و تولید ملی» رفت

مصطفی پردلی افزود: تلاش کردیم حضور کافنا در این نمایشگاه به تجربه‌ای علمی و جذاب برای کودکان و نوجوانان تبدیل شود تا مخاطبان در کنار خانواده‌های خود با مفاهیم علمی به شکلی عینی، جذاب و تجربه‌محور آشنا شوند.

تجربه علم در کنار خانواده

پردلی درباره برنامه‌های اجراشده در این نمایشگاه اظهار کرد: رصد آسمان و ستارگان با تلسکوپ و اجرای آسمان‌نمای سیار از جمله برنامه‌هایی بود که فرصتی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با نجوم و شگفتی‌های آسمان فراهم کرد. همچنین برنامه‌های آموزشی و فرهنگی متناسب با گروه‌های سنی مختلف در فضاهای «مادر و کودک» اجرا شد.

 کافنا با برنامه‌های علمی و فناورانه به نمایشگاه «زنان و تولید ملی» رفت

وی اجرای تئاتر عروسکی با محور کارآفرینی و تولید به سرپرستی وحید خسروی و با همکاری آفرینش‌های ادبی و هنری و مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را از دیگر برنامه‌های این رویداد برشمرد.

رئیس کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران افزود: برنامه‌های رباتیک با همکاری کمیته علمی رباتیک کافنا، مسابقه‌های علمی، غرفه خلاقیت در حوزه‌های نجوم، هوش مصنوعی و علوم پایه و قصه‌گویی علمی با همکاری مربیان و اعضای کانون پرورش فکری استان تهران نیز در این نمایشگاه اجرا شد.

کودکان در مواجهه با علم فقط شنونده نباشند

پردلی با تأکید بر اهمیت تجربه‌های علمی در تربیت کودکان و نوجوانان گفت: هدف ما این است که کودک در مواجهه با علم فقط شنونده نباشد؛ بلکه سؤال بپرسد، مشاهده و تجربه کند و از مسیر کشف و کنجکاوی به یادگیری برسد. چنین تجربه‌هایی می‌تواند زمینه شکل‌گیری نگرش علمی و تقویت خلاقیت و مهارت حل مسئله را در کودکان و نوجوانان فراهم کند.

وی با اشاره به رویکرد خانواده‌محور کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تصریح کرد: حضور کافنا در این نمایشگاه در امتداد مأموریت کانون برای فراهم کردن فرصت‌های فرهنگی، علمی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان بود و تلاش کردیم علم و فناوری را با زبانی ساده، جذاب و متناسب با دنیای کودکان به خانواده‌ها معرفی کنیم.

پردلی همچنین هم‌زمانی این رویداد با روزهای نزدیک به آغاز سال تحصیلی را فرصتی برای خانواده‌ها دانست تا در کنار استفاده از ظرفیت‌های نمایشگاه، فرزندان خود را با تجربه‌هایی متفاوت از یادگیری و فعالیت‌های علمی همراه کنند.

وی در پایان گفت: کافنا تلاش می‌کند با حضور در رویدادهای عمومی و خانواده‌محور، علم و فناوری را از فضای صرفاً آموزشی خارج کند و آن را به تجربه‌ای روزمره، لذت‌بخش و در دسترس برای کودکان و نوجوانان تبدیل کند؛ چرا که باور داریم آینده علمی و فناورانه کشور از همین تجربه‌های کوچک و پرسش‌های بزرگ کودکان امروز آغاز می‌شود.

 کافنا با برنامه‌های علمی و فناورانه به نمایشگاه «زنان و تولید ملی» رفت

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha