کد مطلب: 380525
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۳
اجرای نمایش «می‌خوام به دنیا بیام» تا ۱۶ مهر تمدید شد

اجرای نمایش زنده‌عروسکی «می‌خوام به دنیا بیام» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی بهناز مهدی‌خواه در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری تا ۱۶ مهر ۱۴۰۵ تمدید شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایش به تهیه‌کنندگی متین محجوب، از تولیدات خانه نمایش امید است که به سفارش مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید شده است.

اجرای این نمایش که در جریان جنگ  ۱۲ ‌روزه متوقف شده بود، مهر سال گذشته با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان سیستان و بلوچستان ادامه یافت و به‌صورت رایگان برای کودکان و نوجوانان این استان روی صحنه رفت. این اجراها در شهرهای سراوان، زابل و زاهدان بیش از چهار هزار مخاطب داشت.

«می‌خوام به دنیا بیام» اکنون با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون روی صحنه است.

در داستان این نمایش، روز تولد مادر با نخستین روز بهار هم‌زمان شده و حنا تصمیم می‌گیرد با برگزاری جشنی متفاوت، مادرش را غافلگیر کند. عروسک‌های فانتزی از دل کیک تولد بیرون می‌آیند تا خاطره به دنیا آمدن مادر را در خیال بازآفرینی کنند و در ادامه موجودات دیگری با تولدهای عجیب و بامزه، حنا و مادرش را غافلگیر می‌کنند.

بهناز مهدی‌خواه و رها آویژه اجراگران این نمایش هستند و زهرا میرشجاعان دستیار کارگردان، بهناز مهدی‌خواه طراح عروسک، بهناز مهدی‌خواه، فاطمه صلواتی‌زاده و مرضیه حسنی سازندگان عروسک، رویا شاهدایی‌زاده و بهناز مهدی‌خواه طراحان دکور، رویا شاهدایی‌زاده سازنده دکور و طراح لباس و وحید حسینعلی منشی صحنه این اثر هستند.

موسیقی نمایش بر اساس آلبوم «ابرها» به آهنگ‌سازی بهرام دهقانیار و آلبوم «نم‌نم بارون» شکل گرفته است. علی‌اصغر عربشاهی ملودی، بابک شهری تنظیم و میلاد عرفان‌پور ترانه این اثر را برعهده داشته‌اند. ساخت افکت، قطعه آواز هندی و لالایی برعهده امیرحسین انصافی و شعر لالایی سروده حمیدرضا حسینعلی است. مینا بهرامی نیز مسئول روابط عمومی نمایش است.

نمایش «می‌خوام به دنیا بیام» تا ۱۶ مهر ۱۴۰۵، ساعت ۱۶ در پلاتو آینه مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون واقع در پارک لاله تهران روی صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.

اجرای نمایش «می‌خوام به دنیا بیام» تا ۱۶ مهر تمدید شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha