کد مطلب: 381518
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۱:۴۴
بازدید 7
سومین رویداد جشن «شادبادک» در میدان ارگ کرمان برگزار شد

سومین رویداد «شادبادک» همزمان با هفته ملی کودک، عصر پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵ با حضور محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، فرماندار کرمان، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، جمعی از مسئولان، کودکان و خانواده‌ها در میدان تاریخی ارگ کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، سومین رویداد فرهنگی اجتماعی «شادبادک» همزمان با هفته ملی کودک و با حضور جمعی از مسئولان، کودکان و خانواده‌ها در میدان تاریخی ارگ کرمان برگزار شد.

سومین رویداد جشن «شادبادک» در میدان ارگ کرمان برگزار شد

تأکید استاندار کرمان بر توجه به آینده کودکان

محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، در این برنامه با حضور در جمع کودکان و نوجوانان گفت: کرمان نیازمند تلاش و کوشش مسئولان برای ساختن آینده‌ای است که کودکان بتوانند با کمترین دغدغه، مسیر تحصیل و پرورش فکری خود را طی کنند و نیازهای آنان در زمینه‌های مختلف زندگی و اشتغال نیز مورد توجه و تأمین قرار گیرد.

وی تصریح کرد: از مشارکت فکری همه بچه‌هایی که امروز بیشتر از هر زمان دیگری از استعدادهای مختلف برخوردار هستند، استفاده می‌کنیم.

استاندار کرمان افزود: در مجموعه استانداری تلاش کرده‌ایم زمینه ارتباط خوب و مناسب را با کودکان و نوجوانان فراهم کنیم تا در کنار هم و با مشارکت همه دستگاه‌های مسئول در پرداختن به ابعاد مختلف زندگی کودکان، زمینه را برای بالندگی کودکان کرمان و آینده سرزمین فراهم کنیم.

سومین رویداد جشن «شادبادک» در میدان ارگ کرمان برگزار شد

امیدواریم برنامه‌های شاد کودکانه بیشتر برگزار شود

اکبر خدادادی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به مسئولان، کودکان و خانواده‌های حاضر، گفت: امیدوارم شاهد برگزاری چنین برنامه‌هایی بیشتر و بیشتر باشیم و بتوانیم اتفاقات شاد و خاطره‌انگیزی را برای کودکان رقم بزنیم.

وی با اشاره به حضور مسئولان در جمع کودکان افزود: خوشحالیم که مسئولان در کنار کودکان حضور دارند و امیدواریم این همراهی و توجه به کودکان استمرار داشته باشد.

خدادادی با تأکید بر ضرورت فراهم کردن فضای مناسب برای حضور و مشارکت کودکان در برنامه‌ها، از خانواده‌ها و بزرگسالان حاضر خواست با ایجاد فضای بیشتر، زمینه حضور پررنگ‌تر کودکان در برنامه‌ها را فراهم کنند.

مدیرکل کانون استان کرمان با اشاره به علاقه و دلبستگی کودکان به ایران و سرزمین خود اظهار کرد: همه ما کشور عزیز و زیبای ایران را دوست داریم و امیدوارم کودکان شاد و بانشاط باشند تا آینده بهتری را برای همه ما رقم بزند.

تقدیر از دو کودک برگزیده بین‌المللی

در ادامه این برنامه، از ثنا قادری، برگزیده فراخوان بین‌المللی «روز تولد خورشید» با موضوع «سایه‌ها» در سال ۲۰۲۵ و پارسا صفا، برگزیده فراخوان بین‌المللی محیط زیست هیکاری ژاپن در سال ۲۰۲۵، با حضور استاندار کرمان تقدیر شد.

سومین رویداد فرهنگی اجتماعی «شادبادک» با اجرای فاطمه امینی (گلی)، مجری و هنرمند مطرح حوزه کودک کشور، همراه بود و کودکان و خانواده‌ها در برنامه‌های شاد و متنوع این رویداد حضور داشتند.

این جشن همچنین با برپایی غرفه‌های متنوع فرهنگی، هنری، علمی، بازی و سرگرمی همراه است و برنامه‌های آن تا ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در میدان تاریخی ارگ کرمان ادامه دارد.

سومین رویداد جشن «شادبادک» در میدان ارگ کرمان برگزار شد

سومین رویداد جشن «شادبادک» در میدان ارگ کرمان برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha