کد خبر: 367646
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
بازدید 21
ایستگاه آخر نمایشگاه کتاب‌های حسی- لمسی در مرکز 2 ملایر

کتاب‌های حسی- لمسی در سفر طولانی خود به مرکز فراگیر در مرکز 2 ملایر رسید و دانش‌آموزان تواناب از آن بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، ظهر امروز نمایشگاه کتاب‌های حسی-لمسی کانون در مرکز شماره 2 ملایر که یکی از مراکز فراگیر کانون استان است، با استقبال معلمان و دانش‌آموران دبستان با نیازهای ویژه افتتاح شد.

ایستگاه آخر نمایشگاه کتاب‌های حسی- لمسی در مرکز 2 ملایر

از این نمایشگاه تعداد 100 از دانش‌آموزان توانیاب و معلمان آنها دیدن کردند. کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان در خصوص روند تولید و ساخت این کتاب‌های حسی و لمسی در راستای جشنواره ملی «رویش» گفت: این جشنواره‌ هر سال با هدف تحقق اهداف کمی و کیفی تعلیم و تربیت در حوزه کودکان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه برگزار می‌شود که ساخت کتاب‌های حسی–لمسی یکی از بخش‌های مهم آن به شمار می‌رود.

ایستگاه آخر نمایشگاه کتاب‌های حسی- لمسی در مرکز 2 ملایر

مژگان هادی ادامه داد: این کتاب‌های حسی–لمسی مجموعه‌ای از کتاب‌های خلاقانه و دست‌ساز است که با بافت‌های برجسته طراحی شده‌اند و به اعضای نابینا و کم‌بینا و حتی دیگر بچه‌ها با نیازهای ویژه کمک می‌کند تا با لمس اشیاء، تصویری ذهنی از جهان پیرامون خود، از حیوانات و گیاهان بسازند و فرایند آموزشی آنها را تقویت کند.

وی با دعوت از معلمان این دبستان برای شرکت در جشنواره رویش اظهار کرد: کودکان و نوجوانان در کنار والدین خود و معلمان با توجه به اینکه شناخت خوبی از نیازهای این قشر

از کودکان و نوجوانان دارند به صورت فعال و خلاقانه شرکت کنند.

ایستگاه آخر نمایشگاه کتاب‌های حسی- لمسی در مرکز 2 ملایر

هادی خاطرنشان کرد: این کتاب‌ها سفر طولانی را طی کرده‌اند تا امروز به اینجا رسیده‌اند و قرار است که از فردا به استان هرمزگان سفر کنند.

وی همچنین در خصوص پویش " ستاره‌های محفل" گفت: این پویش در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و انس کودکان و نوجوانان هر شب پخش می‌شوند که می‌توانید در مسابقات آن شرکت کنید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha