کد خبر: 367712
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
طرح فرهنگی معرفی کتاب‌های کانون پرورش فکری در شهر بیله‌سوار اجرا شد

در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی و همچنین معرفی کانون و فعالیت‌های آن، دو عنوان کتاب از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سطح شهر بیله‌سوار معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، مژگان بهنژاد مربی مرکز فرهنگی هنری کانون بیله‌سوار گفت: در راستای ارتقای فرهنگ کتاب‌خوانی و شناساندن فعالیت‌های کانون، دو عنوان کتاب از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با چاپ و نصب بنر به صورت داربستی در مرکز شهر بیله‌سوار معرفی شد.

وی با بیان اینکه این کتاب‌ها برای دو گروه سنی کودک و نوجوان انتخاب شده بود، افزود: در این طرح فرهنگی که با مشارکت و همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر بیله‌سوار اجرا شد، طرح روی جلد کتاب‌های «من و خواب جنگل» سروده افسانه شعبان‌نژاد و کتاب «عمو قاسم» به نویسندگی محمدعلی جابری در معرض دید همشهریان قرار گرفت.

طرح فرهنگی معرفی کتاب‌های کانون پرورش فکری در شهر بیله‌سوار اجرا شد

این مربی فرهنگی خاطرنشان کرد: پیشنهاد نصب المان ثابت در خصوص این طرح فرهنگی به شهرداری ارائه شده است و امید است با موافقت و اجرای آن کتاب‌های بیشتری برای مخاطبان کودک و نوجوان معرفی شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha