پنج قصه‌گوی گلستانی در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون برگزیده شدند

اسامی برگزیدگان بخش‌های مختلف بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام شد که پنج قصه‌گوی گلستانی در میان منتخبین حضور دارند و در مرحله پایانی این جشنواره در اصفهان شرکت خواهند کرد.

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «جهان با قصه‌ها کودکان را ببین» از ۲۶ تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ در شهر اصفهان برگزار خواهد شد. در این جشنواره، ۵۶ برگزیده و ۵۷ شایسته قدردانی در بخش‌های متنوع علمی، آیینی‌سنتی، با ابزار، ایثار و قهرمانان، دینی، قصه‌های نو، سنتی کلاسیک، منظوم و زبان اشاره معرفی شده‌اند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، هر بخش شامل برگزیده بزرگسال، برگزیده نوجوان و شایستگان قدردانی است و در بخش‌های دینی، سنتی کلاسیک و منظوم نیز برگزیدگان و شایستگان قدردانی کهنسال معرفی شده‌اند.

بر اساس این خبر برگزیدگان گلستانی شامل مهدیه پارسی‌زاده در بخش زبان اشاره بزرگسال با قصه «سنجاب کوچولو و گردو»، یاسمین واحدی در بخش قصه‌های نو با قصه «این ترزی آن ترزی»، و معصومه شهریاری در بخش سنتی کلاسیک با قصه «آره بلدم» به عنوان شایسته تقدیر بوده‌اند.
همچنین رحیم داوریان در گروه سنی کهنسال با قصه «جنگل سبز» و شهلا ملبوسی در گروه سنی بزرگسال با قصه «لطف حق» در بخش منظوم به عنوان برگزیده شناخته شدند.

تمامی اسامی برگزیدگان و شایستگان قدردانی این جشنواره در سامانه خبری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی www.kanoonnews.ir و همچنین در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی کانون منتشر شده است.

برگزیدگان در مرحله پایانی این جشنواره حضور یافته و آثار خود را به نمایش خواهند گذاشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha