مربیان کانون نمین با خانواده‌های شهدای دفاع مقدس دیدار کردند

همزمان با برنامه‎‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در ایام دهه مبارک فجر، مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز نمین به همراه جمعی از مسئولان شهرستان با خانواده دو تن از شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و بر ضرورت زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل‌های آینده تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، به مناسبت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام‌الله دهه فجر، مربیان مرکز فرهنگی‌هنری کانون نمین روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به همراه روسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی و کتابخانه‌های عمومی شهرستان با خانواده‌های شهیدان والامقام محمد بنیادی و علی‌النقی نمازی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار، ضمن تجلیل از مقام رفیع شهیدان، بر نقش خانواده‌های شهدا در زنده نگه‌داشتن ارزش‌های انقلاب و همچنین اهمیت فرهنگ‌سازی در حوزه ایثارگری برای نسل امروز و فردا تأکید شد.

مربیان کانون نمین با خانواده‌های شهدای دفاع مقدس دیدار کردند

زهرا فرج‌زاده، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری نمین، با قدردانی از صبر و استقامت خانواده‌های شهدا گفت: حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا یادآور این حقیقت است که امنیت و آزادی امروز ما نتیجه ایستادگی عزیزانی است که برای اعتلای میهن از جان گذشتند. انتقال این ارزش‌ها به نسل‌های آینده، رسالتی مهم و ماندگار برای ما مربیان است تا فرهنگ انقلاب و ایثارگری در ذهن و دل کودکان و نوجوانان پایدار بماند.

وی افزود: دهه فجر فرصتی دوباره برای تجدید عهد با آرمان‌های شهداست. دیدار با خانواده‌های آنان نه تنها تکریم یک مقام الهی است، بلکه نشان می‌دهد جامعه همچنان حافظ مسیر و میراثی است که شهدا برای آن جان‌فشانی کردند.

مربیان کانون نمین با خانواده‌های شهدای دفاع مقدس دیدار کردند

در ادامه، مادر شهید محمد بنیادی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار گفت: مردم ایران همیشه با محبت و بصیرت در کنار خانواده شهدا بوده‌اند. نباید بگذاریم یاد شهدا کم‌رنگ شود. این پرچم باید به دست صاحب اصلی‌اش، امام زمان (عج)، برسد و همه ما مسئول هستیم که راه آنان را زنده نگه‌داریم.

گفتنی است، در پایان این دیدار از خانواده‌های معظم شهدا با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha