کد خبر: 371405
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۲
بازدید 17
برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برخورد با مفسدان اقتصادی، مطالبه جدی مردم پس از عبور از شرایط فعلی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ویژه‌برنامه «فرشته‌های میناب» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان که شامگاه پنجشنبه در میدان امام خمینی(ره) همدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مسئولان استانی و کودکان و نوجوانان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) و ادای احترام به رهبر شهید و ملت ایران، به تشریح دیدگاه‌های خود درباره مسائل فرهنگی، اجتماعی و تحولات منطقه‌ای پرداخت.

 حمیدرضا حاجی‌بابایی با اشاره به حال‌وهوای متفاوت این برنامه اظهار کرد: امروز فضای این مراسم رنگ و بوی دانش‌آموزی دارد و جایگاه دانش‌آموزان، به‌ویژه دانش‌آموزان شهید، در نگاه مردم و معلمان جایگاهی ویژه و متفاوت است.

برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

وی با بیان خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر ۵، از شهادت یک دانش‌آموز در مقابل چشمان خود یاد کرد و افزود: این صحنه‌ها هرگز از ذهن ما پاک نمی‌شود و نشان‌دهنده عمق فداکاری نسل نوجوان این کشور است.

نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه با تقدیر از برگزارکنندگان این برنامه، بر نقش آموزش‌وپرورش در شکل‌دهی آینده کشور تأکید کرد و گفت: همه چیز از آموزش‌وپرورش آغاز می‌شود و این نهاد، محور تربیت نسل آینده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با «خونخوارترین و بی‌رحم‌ترین دولت‌ها» مواجه است، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به بی‌اعتقادی به اصول انسانی و بین‌المللی متهم کرد و افزود: این کشورها حتی به ارزش‌ها و نمادهای جهانی نیز احترام نمی‌گذارند.

برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

حاجی‌بابایی با اشاره به تحولات اخیر منطقه، یادآور شد: در پی تهدیدات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی ناچار به پذیرش آتش‌بس با حزب‌الله لبنان شده است.

وی همچنین به توانمندی‌های نظامی مقاومت حرب‌الله اشاره کرد و گفت: موشک‌هایی که در روزهای اخیر مورد استفاده حزب‌الله لبنان قرار گرفت، نشان‌دهنده قدرت بالای محور مقاومت است.

این نماینده مجلس با تأکید بر بی‌اعتمادی کامل به آمریکا تصریح کرد: ملت ایران آمریکا را کشوری دروغگو و فریبکار می‌داند و هیچ اعتمادی به آن ندارد؛ با این حال، اگر مذاکره‌ای صورت گیرد، باید از موضع قدرت و متناسب با توان دفاعی کشور باشد و حتی یک گام عقب‌نشینی از اصول پذیرفته نیست

وی با اشاره به تهدیدات طرح‌شده درباره محاصره دریایی ایران، این‌گونه مواضع را غیرواقعی دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران نیز ابزارهای راهبردی مهمی در اختیار دارد و تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین اهرم‌های قدرت کشور در عرصه بین‌المللی است که می‌تواند معادلات انرژی جهان را تحت تأثیر قرار دهد.

برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

حاجی‌بابایی حضور مردم در صحنه را عامل اصلی اقتدار کشور دانست و اظهار کرد: حضور گسترده مردم در خیابان‌ها، قدرتی فراتر از سلاح‌های پیشرفته ایجاد می‌کند و نشان‌دهنده عزم جدی ملت ایران در مقابله با دشمنان است.

وی افزود: مردم به دلیل تجربه‌های گذشته، نگاه مثبتی به مذاکره ندارند، اما اگر مذاکره‌ای در راستای عزت و اقتدار ملی باشد، مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

نایب رئیس مجلس همچنین با اشاره به جنگ ترکیبی علیه ایران، گفت: امروز علاوه بر میدان نظامی، در عرصه رسانه و خبر نیز جنگی جدی در جریان است و حتی می‌توان گفت جنگ رسانه‌ای اهمیت بیشتری نسبت به جنگ نظامی دارد. 

وی خاطرنشان کرد: دشمن تلاش می‌کند با انتشار اخبار نادرست، مردم را دچار یأس و تفرقه کند، از این‌رو هوشیاری عمومی در این زمینه ضروری است.

حاجی‌بایی در ادامه با تأکید بر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در معادلات جهانی، تصریح کرد: ایران به یکی از قدرت‌های تأثیرگذار جهان تبدیل شده و نقش مهمی در تحولات منطقه‌ای ایفا می‌کند.

برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

وی همچنین از شهدای محور مقاومت از جمله شهیدان برجسته این جریان یاد کرد و آنان را نماد مقاومت بین‌المللی دانست.

حاجی‌بابایی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مطالبات مردمی، بر لزوم مقابله با فساد مفسدینی که جیبشان را از پول و سرمایه ملت پر  کردند نیز تأکید کرد و گفت: پس از عبور از شرایط فعلی، برخورد با مفسدان اقتصادی و افرادی که از شرایط سوءاستفاده کرده‌اند، یکی از خواسته‌های جدی مردم خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر وحدت ملی و تبعیت از رهبری، خاطرنشان کرد: ملت ایران با ایستادگی و انسجام، مسیر خود را ادامه خواهد داد و در برابر هرگونه تهدید و فشار خارجی، عقب‌نشینی نخواهد کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha