کد خبر: 372630
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۴
داوران هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» در خراسان شمالی معرفی شدند

با ارسال بیش از چهار هزار اثر از سراسر کشور، داوران هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» معرفی شدند؛ رویدادی که هدف آن تقویت معنویت، گفت‌وگوی صمیمانه با خدا و ایجاد نشاط درونی در میان کودکان، نوجوانان و خانواده‌هاست.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی فرهاد آقابیگی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، با اشاره به دریافت چهار هزار و ۱۸۰ اثر در این دوره به معرفی داوران هشتمین مهرواره ملی «با خدا حرف بزن» به میزبانی خراسان شمالی پرداخت و گفت: در بخش ادبی، الهه مقصودی و تقی ابراهیمیان به ارزیابی آثار پرداختند.

وی افزود: در بخش خوشنویسی، سمیه بهرامی و معصومه ابراهیمی آثار رسیده را داوری کردند و فاطمه جعفریان و ذکیه نصرتی نیز داوران بخش نقاشی بودند. همچنین علیرضا صادقی داوری بخش اذان را برعهده داشت.

به گفته آقابیگی، زهرا بافکر، فاطمه نودهی، یلدا شعبانی، سحر محمدپور، اسماعیل عسکری و مریم احتشام نیز داوران بخش‌های پادکست، فیلم کوتاه و قصه‌گویی بودند که آثار ارسالی از سراسر کشور را بررسی کردند.

آقابیگی استقبال گسترده از این مهرواره را نشان‌دهنده توجه ویژه خانواده‌ها و نسل جوان به فعالیت‌های معنوی و فرهنگی دانست و اعلام کرد آیین پایانی این رویداد روز بیست‌وهشتم ماه جاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهداف تربیتی و فرهنگی مهرواره گفت: این برنامه در راستای پرورش خلاقیت، افزایش آرامش روحی، تقویت حس دینی و ارتقای نشاط معنوی در گروه‌های کودک، نوجوان، بزرگسال و خانواده طراحی شده است. بخش‌های مختلف مهرواره شامل قصه‌گویی، پادکست، اذان‌گویی، فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای، نقاشی، خوشنویسی، شعر نوجوان، داستان کوتاه و دل‌نوشته است.

گفتنی است؛ این رویداد با مشارکت ستاد اقامه نماز استان برگزار می شود و برگزیدگان در آئین پایانی معرفی می شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha