از ساعات اولیه صبح یکی یکی دانش آموزان با لوازم مورد نیاز وغذاهایی که تدارک دیده بودند وارد مرکز شدند، پدران و مادرانشان هم امروز حسابی به زحمت افتاده بودند . شوق و اشتیاق در چشمانشان برق میزد.ساعت ده صبح به سالن هدایت شدند و با همکاری مربیان مرکز 16 گروه شرکت کننده مشخص شدند.به هر گروه میزی تعلق گرفت و سفره های سرشار از غذاهای سالمشان را گستراندند.رنگ و بوی غذاها هر بیننده ای را جذب خود میکرد. لحظات گذشت و عقربه ها به ساعت دوازده رسید ، و میهمانان ویژه یکی یکی وارد شدند.
حقیقی بخشدار یل آباد مسئولینشورا ، دکتر زین الدین پزشک روستا و اسدی کارشناس تغذیه ازدانشکده علوم پزشکی ، کارکنان درمانگاه و مرکز بهداشت و مدیران مدارس راهنمایی و دبیرستان دخترانه و در آخر هم غفاری و فلاح پور از واحد خبرگزاری صدا و سیمای استان.
ابتدا اسدی کارشناس واحد تغذیه دانشکده علوم پزشکی ساوه در مورد تاثیر و اهمیت استفاده از غذاهای کم چرب ، کم نمک و سالم در داشتن جامعه ای سالم صحبت کردند و سپس میهمانان و داوران از غذا های این آشپزهای جوان چشیدند و داوری ها از نظر بهداشت ، سلامت و کیفیت مواد غذایی ، سنتی بودن غذاها و چیدمان ، تزیینات و تاثیر رنگها ارزیابی شدند و سه گروه برتر در مجموع مشخص شدند.به همت شورای روستا جوایزی به گروههای برتر که غذاهایشان سالم تر بود اهدا شد و البته ازشرکت کنندگان نیز تقدیر شد .با توجه به تهیه خبر جهت ارائه به اخبار استان ، روز پنج شنبه 25 اردیبهشت می توانید شاهد گزارش تصویری این برنامه باشید .