کد خبر: 371735
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۸
بازدید 27
جشن «دخترم، افتخار ایرانم» در مرکز ۱۱ بوستان شفق

مرکز شماره ۱۱ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران در بوستان شفق، جشن «دخترم، افتخار ایرانم» را همزمان با روز دختر و ایام دهه کرامت با گرامیداشت دختران شهیده میناب برگزارکرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل استان تهران در روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره ۱۱ در بوستان شفق، میزبان جشن پرشور «دخترم، افتخار ایرانم» بود. این برنامه که با حضور حدود ۵۰ کودک و مادرانشان برگزار شد، با هدف ایجاد فضاییپرنشاط، تأکید بر اهمیت و احترام به حقوق کودکان، معرفی ظرفیت‌های کانون پرورش فکری و همچنین گرامیداشت یاد دختران شهیده دانش‌آموز مدرسه میناب و معرفی شخصیت حضرت معصومه (س) صورت گرفت.

جشن «دخترم، افتخار ایرانم» در مرکز ۱۱ بوستان شفق

برنامه با شور و هیجان خاصی آغاز شد و اجرای فعالیت‌های متنوع فرهنگی و هنری توسط مربیان فروغ جمعی، آتوسا معصوم‌زاده و سمیه خوبی، مورد استقبال گرم کودکان قرار گرفت. کارگاه‌های خلاقانه از جمله ساخت پرچم، نقاشی با گواش با موضوع «دختران قهرمان وطن»، کارگاه کلاژ و کارت پستال‌سازی با تم دهه کرامت و روز دختر، تجربه‌ای دلنشین برای شرکت‌کنندگان رقم زد.

جشن «دخترم، افتخار ایرانم» در مرکز ۱۱ بوستان شفق

همچنین، اجرای قصه گویی، پخش سرود و همخوانی سرود ملی همراه با نمایش پرچم، به فضاسازی برنامه افزود. در بخش معرفی کانون و کارگاه‌ها، مربیان اطلاعات مفیدی را در اختیار مادران و کودکان قرار دادند. در پایان، کودکان جملات امیدبخش خود را بر روی کارت پستال‌هایی که خودشان ساخته بودند، نوشتند و در کنار هم با پرچم ایران عکس‌های یادگاری گرفتند. این جشن باشکوه، فرصتی مغتنم برای تکریم جایگاه دختران و آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های فرهنگی کانون بود.

جشن «دخترم، افتخار ایرانم» در مرکز ۱۱ بوستان شفق

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha