تأکید مدیرکل کانون سیستان و بلوچستان بر برنامه‌ریزی جامع برای «هفته معلم»/ ضرورت افزایش کیفیت و کمیت خدمات فرهنگی در کانون

نشست هماهنگی برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان، کارشناسان و مربیان مراکز فرهنگی‌هنری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، مدیرکل کانون استان نشستی به صورت حضوری و مجازی با همکاران استان برگزار کرد.

تأکید مدیرکل کانون سیستان و بلوچستان بر برنامه‌ریزی جامع برای «هفته معلم»/ ضرورت افزایش کیفیت و کمیت خدمات فرهنگی در کانون

محمدرضا سالاری در این نشست، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رهبر انقلاب و گرامی‌داشت یاد شهدای والامقام، فرا رسیدن دهه کرامت و هفته معلم را تبریک گفت.


«سپاس معلم»: فرصتی برای تعامل دوسویه و ارج نهادن به مقام معلم
مدیرکل کانون با اشاره به اهمیت هفته معلم، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای ویژه برنامه‌های این مناسبت تأکید کرد و گفت: برنامه «سپاس معلم» فرصت ارزشمندی است تا ضمن ارج نهادن به مقام شامخ معلمان، فضایی برای حضور پرشور دانش‌آموزان و اعضای کانون فراهم کنیم.
وی افزود: این برنامه می‌تواند بستری برای افزایش عضویت و هم‌چنین، افزایش امانت کتاب از سوی اعضا باشد، چرا که نشان‌دهنده پویایی و ارتباط مستمر کانون با مخاطبان خود است.
سالاری با تأکید بر اینکه رسالت اصلی کانون، خدمت‌رسانی به مخاطبان و گسترش دامنه این خدمات است، خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته معلم، به ویژه «سپاس معلم»، ابزاری کارآمد برای تحقق این رسالت هستند و باید با نگاهی ویژه به آن‌ها نگریست. وی هم‌چنین از همکاران خواست تا با در نظر گرفتن تأکید مدیرعامل کانون بر «کیفیت و کمیت اجرای فعالیت‌ها بر مبنای اثرگذاری»، حداکثر تلاش خود را تحقق این امر مهم به کار گیرند.

آماده‌سازی سریع کتاب‌های جدید جهت دسترسی اعضا
بخش دیگری از این نشست به موضوع تجهیز مراکز اختصاص داشت. مدیرکل کانون با اشاره به وصول کتاب‌های جدید کانون، از مربیان خواست تا با سرعت و دقت، فرآیند آماده‌سازی کتاب‌ها را جهت امانت‌دهی به اعضا انجام دهند تا این منابع جدید هرچه سریع‌تر در دسترس کودکان و نوجوانان قرار گیرد.

قدردانی از مشارکت فعال همکاران
سالاری در ادامه، ضمن اشاره به موفقیت اجرای ویژه برنامه «دخترم افتخار ایران»، از تلاش‌های همکاران در مراکز فرهنگی‌هنری و تعامل مؤثر مسئولان شهرستانی قدردانی کرد و این همراهی را نشانه‌ای از پویایی و هم‌افزایی در سطح استان دانست. وی همچنین از همکارانیرکه در پایگاه‌های تجمعات مردمی حضور فعال دارند، تشکر کرد.

تأکید مدیرکل کانون سیستان و بلوچستان بر برنامه‌ریزی جامع برای «هفته معلم»/ ضرورت افزایش کیفیت و کمیت خدمات فرهنگی در کانون

در پایان این نشست، فضایی برای گفت‌وگو فراهم شد تا مربیان به بیان دغدغه‌ها، چالش‌ها و پیشنهادات خود بپردازند که مدیرکل کانون ضمن شنیدن این نکات، پاسخ‌های لازم را ارائه داد.
سالاری در پایان با آرزوی توفیق برای همکاران، کانون را محلی امن و پویا برای خدمت به کودکان و نوجوانان دانست و ابراز امیدواری کرد آنان در این فضا از فرصت‌های فراهم‌شده برای شناسایی، پرورش و به‌کارگیری توانمندی‌های خویش بهره‌برداری کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha