دیدار رییس آموزش و پرورش چابهار با مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت هفته معلم

به مناسبت گرامی‌داشت هفته معلم، رییس آموزش و پرورش شهرستان چابهار(سیستان و بلوچستان) با حضور در مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجواناناین شهرستان، با مربیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، رییس آموزش و پرورش چابهار با مربیان مرکز فرهنگی‌هنری این شهرستان، به مناسبت هفته معلم، دیدار کرد.

در این دیدار، احمدعلی سرحدی ضمن تبریک هفته معلم و قدردانی از تلاش‌های دلسوزانه مربیان کانون، نقش آنان را در تربیت نسلی خلاق، پرسشگر و توانمند بسیار مؤثر دانست و از فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون تقدیر کرد.

وی در سخنانی با اشاره به جایگاه ارزشمند کانون اظهار داشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های تربیتی مکمل آموزش رسمی است که با برنامه‌های هدفمند فرهنگی و هنری، زمینه رشد خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و اعتماد به نفس دانش‌آموزان را فراهم می‌کند.

رئیس آموزش و پرورش چابهار، همچنین، بر ضرورت تقویت همکاری‌های مشترک میان آموزش و پرورش و کانون تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری می‌تواند فرصت‌های تربیتی گسترده‌تری برای دانش‌آموزان ایجاد کند و مسیر رشد متوازن علمی، فرهنگی و اجتماعی آنان را هموار سازد. در پایان این دیدار، از تلاش‌های مربیان کانون پرورش فکری چابهار قدردانی شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha