کتاب، گفت‌وگو و لبخند؛ دومین میز خدمت مدیرکل کانون سیستان و بلوچستان در میان کودکان و نوجوانان

دومین میز خدمت مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان سیستان و بلوچستان، در فضایی صمیمی و پرنشاط و در میان تجمعات شبانه مردمی زاهدان برگزار شد؛ جایی که گفت‌وگو با کودکان و نوجوانان، محور اصلی این دیدار بود و کتاب، مهم‌ترین موضوع صحبت‌ها.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، میز خدمت مدیرکل کانون استان در محل تجمعات مردمی زاهدان در بلوار دانشگاه برگزار شد.

محمدرضا سالاری در این دیدار با تأکید بر اهمیت مطالعه گفت: کتاب خواندن معلومات شما را بالا می‌برد، ذهن را باز می‌کند و حتی در درس‌ها به شما کمک می‌کند. وی از کودکان و نوجوانان خواست حوزه مطالعاتی خود را گسترش دهند، مطالعه را جدی بگیرند و آن را به بخشی جدانشدنی از زندگی روزمره‌شان تبدیل کنند.

مدیرکل در این گفت‌وگوهای صمیمی، از بچه‌ها درباره کتاب‌هایی که خوانده‌اند پرسید و حتی درباره شخصیت‌های داستان‌ها با آن‌ها هم‌کلام شد. برخی از کودکان نیز با شوق، سوره‌هایی را که حفظ کرده بودند برای مدیرکل قرائت کردند و فضای دیدار را معنوی‌تر کردند.

در ادامه این برنامه، به همه کودکان حاضر کتاب هدیه داده شد؛ هدیه‌ای که با توصیه‌ای همراه بود: کتاب هدیه بدهید و دیگران را هم به خواندن تشویق کنید.

مدیرکل کانون، هم‌چنین، درباره امکانات مراکز فرهنگی‌هنری، تعداد کتاب‌ها و ظرفیت‌های متنوع کانون توضیح داد و آدرس مراکز را در اختیار خانواده‌ها قرار داد. وی با بیان اینکه کانون می‌تواند به کودکان و نوجوانان کمک کند تا در آینده نقش اجتماعی مؤثری در جامعه ایفا کنند، افزود: تلاش کنید مهارت‌های گوناگون را یاد بگیرید؛ کانون در این مسیر همراه شماست.

در گفت‌وگو با خانواده‌ها نیز بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و هنری کانون در توانمندسازی فرزندان تأکید شد و از آنان خواسته شد از خدمات این مجموعه برای رشد استعدادهای کودکان خود بهره ببرند. همچنین در گفت‌وگو با مسئولان، موضوع شرایط اعضا، تعداد کودکان و نوجوانان عضو و میزان بهره‌مندی آنان از امکانات کانون مورد بررسی قرار گرفت.

کتاب، گفت‌وگو و لبخند؛ دومین میز خدمت مدیرکل کانون سیستان و بلوچستان در میان کودکان و نوجوانان

سالاری در جریان این دیدار از کودکان درباره وضعیت درسی‌شان و میزان آشنایی‌شان با کانون پرس‌وجو کرد و از کسانی که پیش از این به مراکز کانون مراجعه کرده بودند، درباره میزان استفاده از امکانات و برنامه‌ها سؤال کرد.

وی با قدردانی از حضور پرشور کودکان و نوجوانان در این تجمعات، اظهار کرد: شما با حضور خود دلگرمی می‌آفرینید، اما در کنار آن باید درس را هم جدی بگیرید و برای آینده‌ای روشن تلاش کنید. او بار دیگر بر ضرورت مهارت‌آموزی تأکید کرد و یادآور شد که کانون می‌تواند در مسیر کشف استعدادها و تقویت توانمندی‌های نسل آینده نقش‌آفرین باشد.

در پایان این میز خدمت صمیمی، مدیرکل کانون با ابراز خرسندی از دیدار با کودکان و خانواده‌ها، برای همه آنان آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد این دیدارها زمینه‌ساز ارتباطی گسترده‌تر و مؤثرتر میان کانون و خانواده‌ها باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha