طنین نوای مظلومیت کودکان میناب در میادین سنندج

اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان با اجرای نمایش میدانی «صحرای میناب»، پیوند میان مظلومیت شهدای کربلا و دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره‌طیبه را در تجمعات شبانه شهر سنندج به تصویر کشیدند. ‌

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، شامگاه یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، میدان آزادی سنندج میزبان اجرای تئاتری متفاوت با درون‌مایه ایثار و شهادت بود. این نمایش که با استقبال گسترده شهروندان، به‌ویژه کودکان و نوجوانان روبرو شد، به تبیین جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در حمله به مدرسه دانش‌آموزان مینابی پرداخت.

طنین نوای مظلومیت کودکان میناب در میادین سنندج
این اثر هنری با بهره‌گیری از تکنیک «بازی در بازی»، روایتگر داستان دانش‌آموزانی است که در نمازخانه مدرسه «شجره‌طیبه» مشغول تمرین تعزیه برای ماه محرم هستند. در اوج این اجرا و هم‌زمان با بازسازی لحظه جانسوز دیدار حضرت رقیه (س) با سر مطهر امام حسین (ع)، موشک‌های رژیم صهیونیستی مدرسه را هدف قرار داده و دانش‌آموزان در حین اجرای ذکر مصیبت اهل‌بیت، به فیض شهادت نائل می‌شوند.

طنین نوای مظلومیت کودکان میناب در میادین سنندج
‌نویسنده و کارگردان این نمایش که از اعضای ارشد کانون استان کردستان است، با تلفیق هوشمندانه حادثه بازار شام و فاجعه مدرسه میناب، بر مفهوم تکرار تاریخ و شباهت یزیدیان زمان با جنایتکاران معاصر تأکید کرده است.
این نمایش میدانی توسط گروهی ۸ نفره از اعضای توانمند مرکز کانون سریش‌آباد به اجرا درآمد. هدف از این اقدام فرهنگی، آشنایی نسل کودک و نوجوان با مفهوم والای شهادت، معرفی شخصیت‌های والای حماسه کربلا و بازخوانی پرونده جنایات استکبار جهانی در حق کودکان بی‌گناه اعلام شده است.

طنین نوای مظلومیت کودکان میناب در میادین سنندج
گفتنی است نمایش «صحرای میناب» که پیش از این نیز در شهر سریش‌آباد با موفقیت اجرا شده بود، با حضور در جمع خانواده‌های سنندجی، گام موثری در بهره‌گیری از ظرفیت هنر نمایش برای انتقال مفاهیم ارزشی و انقلابی به کودکان و نوجوانان برداشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha