کد خبر: 373332
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۱
بازدید حوزه معاونت فرهنگی از مرکز نقاب

دوشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ معاون فرهنگی استان به همراه کارشناس مسئول فرهنگی و کارشناس فرهنگی نقاب از این مرکز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، عاطفه خالصی‌فر مسئول مرکز فرهنگی، هنری نقاب با اعلام این خبر گفت: در جریان بازدید محمدعلی خلاقی معاونت فرهنگی استان به همراه زهره معماری‌نسب کارشناس مسئول استان و زهرا پروانه کارشناس فرهنگی از مرکز جوین (نقاب)، موضوعات مختلفی در زمینه فعالیت‌های این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید حوزه معاونت فرهنگی از مرکز نقاب

در این بازدید، حاضرین درباره فعالیت‌های جاری مرکز، راهکارهای جذب عضو نوجوان، جذب خیرین و همچنین جذب مربی مدعو به گفت‌وگو پرداختند. همچنین مشکلات و کمبودهای موجود در مرکز مطرح شد و راهکارهایی نیز از سوی مسئولان بازدیدکننده برای بهبود وضعیت و ارتقای فعالیت‌ها ارائه شد.

بازدید حوزه معاونت فرهنگی از مرکز نقاب

این بازدید با هدف بررسی ظرفیت‌ها، شناسایی نیازها و تقویت روند فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی مرکز جوین (نقاب) انجام شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha