کد خبر: 374978
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷
بازدید 6
«میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در سمنان گرد هم می‌آیند

هم‌زمان با سومین روز از ماه محرم و ایام بزرگداشت حضرت رقیه (س)، چهارمین دوره گردهمایی ملی «کودکان عاشورایی» با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با مشارکت گسترده کودکان و نوجوانان در تمامی مراکز کانون پرورش فکری استان سمنان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، شورای فرهنگی کانون استان با حضور مرتضی مزینانی مدیرکل کانون، معاونین فرهنگی و جمعی از مسئولان مراکز شهرستان سمنان، به منظور برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه چهارمین دوره گردهمایی ملی «کودکان عاشورایی» تشکیل جلسه داد.

«میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در سمنان گرد هم می‌آیند

مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون استان سمنان در این نشست، ضمن تشریح اهداف این رویداد معنوی با شعار «میهمانان کوچک امام حسین (ع)»، اظهار داشت: این گردهمایی با رویکردی مشارکت‌محور و به‌صورت هم‌زمان در تمامی مراکز و پایگاه‌های کانون پرورش فکری در سراسر استان اجرا خواهد شد تا نسلی که با عشق به اهل‌بیت (ع) پرورش یافته، بار دیگر با آرمان‌های حسینی تجدید میثاق کند.

وی با اعلام جزئیات برگزاری این آیین در مرکز استان، تصریح کرد: گردهمایی بزرگ «کودکان عاشورایی» در شهرستان سمنان، روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه از ساعت ۱۷:۳۰ در میدان پدران آسمانی و با میزبانی سالن همایش‌های شهید سلیمانی اداره‌کل کانون استان برگزار خواهد شد و پذیرای خیل مشتاقان و دلدادگان کوچک امام حسین (ع) خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان با اشاره به معنویت حاکم بر این دوره از گردهمایی، خاطرنشان کرد: آیین امسال به‌طور ویژه به یاد رهبر شهید، شهدای کودک و نوجوان و شهدای گران‌قدر کانون پرورش فکری در دوران دفاع مقدس، از جمله «مریم بازرک، سیده هلما احمدی‌زاده، محمدحسن کیال‌ها، آیما زینلی، هیدا زینلی و آرشا میرانی» اختصاص یافته است. این اقدام با هدف ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت و پیوند دادن نسل جدید با قهرمانان واقعی این سرزمین صورت می‌گیرد.

مزینانی در ادامه افزود: رسالت اصلی ما در برگزاری چنین رویدادهایی، تربیت نسلی است که امام حسین (ع) را نه صرفاً به عنوان شخصیتی در تاریخ، بلکه به عنوان چراغ هدایت و الگویی همیشگی برای مبارزه با ظلم و ستم در زندگی خود بشناسد.

وی در پایان با اشاره به استقبال بی‌نظیر کودکان از برنامه‌های پیشین کانون، یادآور شد: شور و اشتیاقی که در سال‌های گذشته از سوی اعضا برای حضور در گردهمایی‌های عاشورایی شاهد بوده‌ایم، نشان‌دهنده عمق پیوند قلبی و ارادت خالصانه نسل امروز به فرهنگ عاشوراست و این سرمایه‌ی معنوی، وظیفه ما را برای انتقال مفاهیم ارزشمند دینی و اخلاقی سنگین‌تر می‌کند.

«میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در سمنان گرد هم می‌آیند

«میهمانان کوچک امام حسین (ع)» در سمنان گرد هم می‌آیند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha