ارتباط مفهومی ادبیات و عکاسی در نشست مجازی کانون ایلام بررسی شد

پانزدهمین نشست مجازی انجمن عکاسی کانون ایلام با حضور ریحانه سادات هاشمیان از مربیان هنری خراسان جنوبی ، به بررسی جایگاه ادبیات در هنر عکاسی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام، دو نشست تازه  انجمن عکس کانون ایلام در فضای مجازی به ادبیات در عکس پرداخت .براساس این گزارش: پانزدهمین جلسه انجمن عکاسان نوجوان با حضور ریحانه سادات هاشمیان به موضوع روایتگری در عکاسی برگزار شد. به گفته این هنر مند هر عکاسی که بتواند به روایتگری در عکس برسد و برای عکاسی هدفی داشته باشه یک عکاس حرفه ای است و این تفاوتش با عکاس معمولی است .ارتباط ادبیات با عکاسی و این که آیا یک عکس خودش به تنهایی باید گویا باشد یا باید متنی همراه آن باشداز دیگر بحث هایی بود که در این نشست مطرح شد.  این هنر مند  کانونی افزود:بعضی نظریه پردازان معتقدن که عکس های مفهومی نیاز به توضیح دارن که مخاطب به  مفهوم مورد نظر برسد و بعضی معتقدند که ادبیات و عکاسی دو مقوله جدا هستند و ترکیب این دو با هم شاید از ارزش همدیگر کم کند و در پایان در مورد رنگی و سیاه و سفید بودن عکس و ارائه مفاهیم با کمک رنگ مطالبی را عنوان کردند. و این نکته را خاطر نشان کردند که در عکاسی و هنر هیچ چیزی  مطلق نیست .

ریحانه سادات هاشمیان متولد ۱۳۶۶ متولد مشهد . فوق دیپلم نقاشی . کارشناس علوم تربیتی وفوق کارشناس ارشد روان شناسی تربیتی به عنوان مربی هنری سفال ،نقاشی ،عکاسی ،فیلم سازی) در کانون  فعالیت می کند و سوابقی مانند نماینده انجمن عکاسی استان خراسان جنوبی داوری چندین مهرواره عکاسی استانی طراحی و اجرا دکور چندین جشنواره استانی و منطقه ای معرفی به عنوان کارآفرین موفق در زمینه سفال و سرامیک ،برگزاری چندین نمایشگاه سفال و  سرامیک در سطح استانی و کشوری،چاپ موفقیت کارگاه لعاب اعضای نوجوان کانون در خبرنامه کانون ،شرکت در جلسه آموزشی دانشگاه هنر بیرجند به عنوان کارآفرین و کارگاه موفق ،شرکت در جشنواره های استانی و منطقه ای به عنوان عکاس جشنواره، چندین مقام استانی و کشوری در زمینه سفال، مربی نمونه استانی را در کارنامه کاری و هنری خود دارد.

اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ایلام با بیست ودو مرکز فرهنگی ،هنری در سراسر استان به صورت ثابت،سیار و پستی به بچه های ایلامی خدمات فرهنگی،ادبی ،هنری و آموزشی ارائه می دهد. که این روزها تمامی فعالیت های شصت و چهار گانه ی آن به صورت مجازی انجام می گیرد به شکلی که در ۱۸ مرکز ثابت آن در سراسر استان هر مرکز چهار گروه مختلف سنی ( کودک دختر،کودک پسر،نوجوان دختر،نوجوان پسر) با فعالیت فرهنگی ،ادبی،هنری در شیفت صبح و عصر به بچه ها خدمات فرهنگی ارائه می دهند.علاوه بر آن  بیش از  هشت انجمن مجازی و 60 کارگاه مجازی  نیز با دعوت از چهره های فرهنگی،ادبی و هنری کشوری و استانی،چراغ برنامه های کانون را روشن نگه داشته اند.این در حالی است که فعالیت های مجازی نسبت به فعالیت حضوری زمان بیشتری از مربیان کانون می گیرد و هماهنگی و اجرا و حساسیت ویژه ی آن با سختی بیشتری همراه است

در فصل جاری پاییز امسال کانون ایلام علاوه بر فعالیت های مراکز ثابت و سیار خود، هشت کارگاه تخصصی را نیز به صورت برخط و شهریه ای در حال اجرا دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =