به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ابتدای این دیدار، (روز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضمن گرامیداشت یاد و خاطرهی شهدا گفت: هفته معلم بهانهای شد تا ما خدمت خانوادههای معلمان شهید برسیم.
او در ادامه خطاب به برادر شهید محمود همدانی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش برخی از معاونان را مامور کردند که خدمت خانوادههای این عزیزان برسیم و مطلع شدیم پدر و مادر شهید هم پیش فرزندشان سفر کردند و توفیق شامل حال ما شد خدمت شما که یادگار این شهید هستید، برسیم.
مدیرعامل کانون پرورش فکری گفت: ما هر چه داریم از این شهدای عزیز است و از شما هم تشکر میکنیم که اجازه دادید، خدمت برسیم و غرض تجدید بیعت با این شهدای عزیز است.
علامتی افزود: آقای وزیر، وزیر انقلابی و از رزمندگان دفاع مقدس و جانبازان هستند و به این موضوع خیلی اهمیت میدهند و اگر ما بتوانیم در وزارت آموزش و پرورش راه معلمان شهید را ادامه دهیم کفایت میکند، خیر دنیا و آخرت است؛ ما واقعا پیش خانوادهی شهدا حرفی نداریم. دوست داریم شما به ما از شهید بگویید.
برادر شهید نیز در این دیدار گفت: وی از معلمان منطقه ۷ تهران بود و از ابتدا سرپرشوری داشت و در راه انقلاب اسلامی تلاش کرد و همواره در جهاد سازندگی به روستاها و مناطق کمبرخوردار خدمترسانی میکرد و دوران سربازی خود را به صورت خودجوش برای خدمترسانی به مناطق محروم استان کردستان گذراند و از سال ۱۳۶۲ در جبههها به صورت داوطلبانه حضور یافت و در نهایت در سال ۱۳۶۵ در شلمچه در عملیات کربلای پنج شهید شد.
مدیرعامل کانون در بخش پایانی این نشست گفت: غرض ادای احترام به خانواده معظم شهدا بود. خدا انشاالله شما را هم طول عمر با عزت دهد. شما و پدر و مادرشان بهشتی هستید و شهید، شفیع شما هستند و امیدواریم خدا به ما کمک کند که راه شهدا را ادامه دهیم.
علامتی افزود: در معرفی که از شهید ارائه کردید که مطالعه میکردم چون کار ما کودک و نوجوان است دیدم شهید بزرگوار هم حدیثی از حضرت علی علیهالسلام در مورد تربیت کودک و نوجوان نوشتند. ما هر وقت خدمت همه شهدا میرسیدیم، میگفتیم اینها زنده هستند.
در پایان این دیدار که روز سهشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد، لوح تجلیل با امضای علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش به برادر این شهید اهدا شد.
شهید محمود همدانی پنجم خرداد ۱۳۳۸، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش علی، کارمند بانک بود و مادرش، فاطمه نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته علوم تجربی درس خواند و دیپلم گرفت. بسیجی و معلم بود. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت.
هفدهم اسفند ۱۳۶۵، با سمت فرمانده محور در سن ۲۳ سالگی در شلمچه شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
زینب عاشری، مدیرکل کانون استان البرز و فاطمه بهرامی رییس دفتر مدیرعامل در این دیدار مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را همراهی کردند.
متن لوح تقدیر وزیر آموزش و پرورش:
خانواده محترم شهید؛ جناب آقای محمود همدانی
با درود بر ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بهویژه شهدای گرانقدر عرصه تعلیم و تربیت که جان خویش را فدای اعتلای دین، کشور و فرهنگ این مرز و بوم نمودهاند. شهدای فرهنگی، آموزگاران دانایی و معرفت بودند و اسطورههای ایثار و شهامت به شمار میروند که با ایستادگی در برابر جهل و استکبار، مسیر تعالی و پیشرفت ملت را هموار نمودند. این ایثار جاودانه، به عنوان میراثی گرانبها در قلبها و ذهنها ماندگار است و برای نسلهای آینده پربرکت خواهد بود.
ضمن گرامیداشت دوازدهم اردیبهشت برابر با روز معلم و سالروز شهادت شهید علامه مطهری، بزرگمردی که نام او نماد مجاهدت بیوقفه در عرصه تعلیم و تربیت است و با اغتنام این فرصت و یادآوری شهادت معلمان فرزانهای که در عرصه تعلیم و تربیت با ایثار جان خویش زیباترین جلوههای عشق و مهروزی را به یادگار گذاشتند، یاد و نام شهید گرانقدر را گرامی میداریم و به عنوان نمادی شایسته از معلمان دلسوز و تلاشگر عرصه دانش و فداکاری به روح بلندشان درود میفرستیم.
اینجانب به نمایندگی از جامعه فرهنگی و آموزشی کشور، مراتب ارادت و احترام خویش را به شما خانواده مکرم شهید فرهنگی تقدیم مینمایم. شما بزرگواران پرچمداران شکیبایی و استقامت در تداوم ارزشهای متعالی شهیدان هستید و ما مدیون رشادتها، زحمات و ایثار والای شما در مسیر ساختن ایرانی آباد و سربلند هستیم.
از خداوند متعال برای آنان علو درجات و همنشینی با اولیاء الله و برای شما خانوادههای معظم شهیدان، سلامت و صبر مسالت دارم. امیدوارم با تاسی به شهیدان راه حق و حقیقت در مسیر علم و ایمان، گامهای استوارتری برداریم.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش