دانش‌آموزان شهید در بین مردم جایگاهی ویژه دارند

نایب رئیس و نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در آیین گرامی‌داشت شهدای میناب گفت: این مراسم رنگ و بوی دانش‌آموزی دارد و جایگاهِ دانش‌آموزان، به‌ویژه دانش‌آموزان شهید، در نگاه مردم و معلمان ویژه و متفاوت است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، حمیدرضا حاجی‌بابایی در ویژه‌برنامه «فرشته‌های میناب» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان که شامگاه پنج‌شنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۵ در میدان امام خمینی(ره) همدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، مسئولان استانی و کودکان و نوجوانان برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) و ادای احترام به رهبر شهید و ملت ایران، به تشریح دیدگاه‌های خود درباره مسائل فرهنگی، اجتماعی و تحولات منطقه‌ای پرداخت.

حاجی‌بابایی با بیان خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر ۵، از شهادت یک دانش‌آموز در مقابل چشمان خود یاد کرد و افزود: این صحنه‌ها هرگز از ذهن ما پاک نمی‌شود و نشان‌دهنده عمق فداکاری نسل نوجوان این کشور است.

نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه با قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه، بر نقش آموزش‌وپرورش در شکل‌دهی آینده کشور تأکید کرد و گفت: همه چیز از آموزش‌وپرورش آغاز می‌شود و این نهاد، محور تربیت نسل آینده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با «خونخوارترین و بی‌رحم‌ترین دولت‌ها» مواجه است، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به بی‌اعتقادی به اصول انسانی و بین‌المللی متهم کرد و افزود: این کشورها حتی به ارزش‌ها و نمادهای جهانی نیز احترام نمی‌گذارند.

حاجی‌بابایی با اشاره به تحول‌های اخیر منطقه، یادآور شد: در پی تهدیدهای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی ناچار به پذیرش آتش‌بس با حزب‌الله لبنان شده است.

وی همچنین به توانمندی‌های نظامی مقاومت حرب‌الله اشاره کرد و گفت: موشک‌هایی که در روزهای اخیر مورد استفاده حزب‌الله لبنان قرار گرفت، نشان‌دهنده قدرت بالای محور مقاومت است.

این نماینده مجلس با تأکید بر بی‌اعتمادی کامل به آمریکا تصریح کرد: ملت ایران آمریکا را کشوری دروغ‌گو و فریبکار می‌داند و هیچ اعتمادی به آن ندارد؛ با این حال، اگر مذاکره‌ای صورت گیرد، باید از موضع قدرت و متناسب با توان دفاعی کشور باشد و حتی یک گام عقب‌نشینی از اصول پذیرفته نیستوی با اشاره به تهدیدهای طرح‌شده درباره محاصره دریایی ایران، این‌گونه مواضع را غیرواقعی دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران نیز ابزارهای راهبردی مهمی در اختیار دارد و تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین اهرم‌های قدرت کشور در عرصه بین‌المللی است که می‌تواند معادلات انرژی جهان را تحت تأثیر قرار دهد.

برخورد با مفسد اقتصادی، مطالبه مردم پس از عبور از شرایط فعلی است

حاجی‌بابایی حضور مردم در صحنه را عامل اصلی اقتدار کشور دانست و اظهار کرد: حضور گسترده مردم در خیابان‌ها، قدرتی فراتر از سلاح‌های پیشرفته ایجاد می‌کند و نشان‌دهنده عزم جدی ملت ایران در مقابله با دشمنان است.

وی افزود: مردم به دلیل تجربه‌های گذشته، نگاه مثبتی به مذاکره ندارند، اما اگر مذاکره‌ای در راستای عزت و اقتدار ملی باشد، مورد حمایت قرار خواهد گرفت.نایب رئیس مجلس همچنین با اشاره به جنگ ترکیبی علیه ایران، گفت: امروز علاوه بر میدان نظامی، در عرصه رسانه و خبر نیز جنگی جدی در جریان است و حتی می‌توان گفت جنگ رسانه‌ای اهمیت بیشتری نسبت به جنگ نظامی دارد.

او خاطرنشان کرد: دشمن تلاش می‌کند با انتشار اخبار نادرست، مردم را دچار یأس و تفرقه کند، از این‌رو هوشیاری عمومی در این زمینه ضروری است.حاجی‌بایی در ادامه با تأکید بر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در معادلات جهانی، تصریح کرد: ایران به یکی از قدرت‌های تأثیرگذار جهان تبدیل شده و نقش مهمی در تحول‌های منطقه‌ای ایفا می‌کند.وی همچنین از شهدای محور مقاومت از جمله شهیدان برجسته این جریان یاد کرد و آنان را نماد مقاومت بین‌المللی دانست.

حاجی‌بابایی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مطالبات مردمی، بر لزوم مقابله با فساد مفسدینی که جیبشان را از پول و سرمایه ملت پر کردند نیز تأکید کرد و گفت: پس از عبور از شرایط فعلی، برخورد با مفسدان اقتصادی و افرادی که از شرایط سوءاستفاده کرده‌اند، یکی از خواسته‌های جدی مردم خواهد بود.وی در پایان با تأکید بر وحدت ملی و تبعیت از رهبری، خاطرنشان کرد: ملت ایران با ایستادگی و انسجام، مسیر خود را ادامه خواهد داد و در برابر هرگونه تهدید و فشار خارجی، عقب‌نشینی نخواهد کرد.

خیابان‌ها به کلاس‌های زنده تربیت اجتماعی نسل آینده تبدیل شده‌اند

خیابان‌ها به کلاس‌های زنده تربیت اجتماعی نسل آینده تبدیل شده‌اند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان،  دیگر سخنران این ویژه‌برنامه، با بیان اینکه خیابان‌ها در این ایام تبدیل به کلاس‌های زنده تربیتی شده‌اند، گفت: در چنین فضاهایی کودکان و نوجوانان به‌صورت عملی با ارزش‌های اجتماعی و انقلابی آشنا شده و نقش خود را در آینده کشور بهتر درک خواهند کرد.

میلاد مرادی، با تأکید بر اهمیت تربیت نسل آینده افزود: در شرایط حساس کنونی، حضور کودکان و نوجوانان در کنار خانواده‌ها در صحنه‌های اجتماعی، می‌تواند بستری ارزشمند برای آموزش مفاهیمی چون هویت ملی، ولایت‌پذیری، همبستگی و ایستادگی در برابر ظلم باشد.

یادآوری می‌شود روز اول جنگ رمضان ۹ اسفند ۱۴۰۴ بیش از ۱۶۰نفر از دختران و پسران دانش‌آموز دبستان شجره طیبه شهر میناب استان هرمزگان در حمله‌های دشمنان صهیونی، آمریکایی به شهادت رسیدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha