به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، ویژه برنامه «دخترم، افتخار ایران» به مناسبت میلاد پرخیر و برکت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، در سالن شهید رمضانعلی احمدی کانون پرورش فکری شهر بیارجمند برگزار شد. این مراسم با مشارکت گسترده دختران خردسال، کودک و نوجوان و با همکاری حوزه مقاومت بسیج فضیلت، پایگاه حضرت مریم(س) و اداره آموزش و پرورش منطقه تدارک دیده شده بود.
بهاره بخشی، مربی مسئول مرکز فرهنگیهنری بیارجمند، با اشاره به استقبال چشمگیر شرکتکنندگان از این اجتماع، اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد، معرفی الگوی شایسته به دختران و ایجاد پیوند میان نسل جوان با ارزشهای دینی و انقلابی است.
وی افزود: این برنامه با طنین تلاوت آیات نورانی قرآن کریم و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. در ادامه، فضای مراسم با رجزخوانی و دکلمهخوانی دختران هنرمند، رنگوبویی حماسی گرفت. یکی از بخشهای معنوی و تأثیرگذار این اجتماع، قرائت دلنوشتهای توسط دختر شهید محمد احمدی بود که مورد توجه و تحسین حاضران قرار گرفت.
در بخش دیگری از مراسم، فضای جشن با پخش مولودیهای شاد و آهنگهای انقلابی آمیخته شد و مسابقات حضوری پرنشاطی میان شرکتکنندگان برگزار گردید. هنرنمایی گروه سرود «دختران آرمانی» و اجرای گروه «هدیه خدا» از مرکز بیارجمند، از دیگر بخشهای هنری این گردهمایی بود که با تشویق پرشور دختران همراه شد.
این اجتماع فرهنگی که با حضور جمعی از مادران و خانوادهها در فضایی صمیمی برگزار گردید، با تقدیر از دختران حاضر و اهدای هدایایی به رسم یادبود به پایان رسید.

