کد خبر: 373519
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۳
بازدید 105
اعلام برگزیدگان هفته سوم پویش ملی «برسد به دست رزمندگان لانچر»

هیات داوران پویش ملی «برسد به دست رزمندگان لانچر» پس از بررسی ۴۰۰ اثر ارسالی در هفته سوم، اسامی برگزیدگان این رویداد فرهنگی را اعلام کرد.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، در ادامه برگزاری این پویش ملی که با هدف تقویت فرهنگ ایثار، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و ایجاد پیوندی عاطفی میان نسل امروز و مدافعان آسمان ایران برگزار می‌شود، آثار رسیده از سراسر کشور مورد پایش و داوری قرار گرفت.

فاطمه ظهیری، کارشناس مسئول آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری استان مرکزی، با اشاره به استقبال چشمگیر اعضا در هفته سوم گفت: در این هفته با توجه به استقبال از این پویش و ارسال بیش از تصور آثار و همچنین کیفیت آنها ،تعداد بیشتری برگزیده نسبت به آنچه وعده شده بود معرفی گردید.
تعداد ۴۰۰ اثر از سوی کودکان و نوجوانان ۷ تا ۱۸ سال از استان‌های مختلف کشور به دبیرخانه پویش ارسال شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط هیات داوران، برگزیدگان انتخاب شدند.

 اسامی برگزیدگان هفته سوم به شرح زیر اعلام می‌شود:

هستی قاسمی اصل از استان لرستان شهر خرم آباد 
امیرمحمد باقری از استان فارس شهر استهبان
محمد غایبی از استان گلستان شهر گرگان 
دنیز گلشنی از استان آذربایجان غربی شهر سلماس 
یاسمین نظمی از استان اردبیل شهر خلخال 
آرنیکا فروتن از  استان سیستان و بلوچستان، شهر خاش

اسرا خانمحمدی از استان آذربایجان غربی شهر ارومیه 
نفس بحری زاده از استان اردبیل شهر خلخال، توانستند در بین ۴۰۰ اثر جز برگزیدگان هفته سوم قرار بگیرند.

این پویش با محوریت نگارش دل‌نوشته‌هایی خطاب به رزمندگان دلیر و ایثارگر پای پرتابگرها برگزار می‌شود و تلاش دارد ضمن تقویت مهارت‌های نوشتاری کودکان و نوجوانان، زمینه تکریم قهرمانان ملی و ترویج ارزش‌های فرهنگی را در میان نسل نو فراهم کند.

گفتنی است داوری آثار به صورت هفتگی ادامه دارد و اسامی برگزیدگانهفته چهارم و آخرین مرحله  در روزهای آتی از طریق رسانه‌های رسمی کانون پرورش فکری استان مرکزی منتشر خواهد شد. روند دریافت آثار نیز همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha