به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد مرحله استانی جشنواره سرود «نغمههای روشن فردا» در کهگیلویه و بویراحمد به همت واحد آفرینشهای هنری کانون استان با معرفی ۲۲ اثر برگزیده به کار خود پایان داد.
این آثار پس از داوری اولیه از میان ۲۷ اثر ارسالی به دبیرخانه، به مرحله استانی راه یافتند.
سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، در این باره گفت: این جشنواره فرصتی مغتنم برای شکوفایی استعدادهای هنری و فرهنگی فرزندانمان است و ما شاهد آثار بسیار خوبی در این دوره بودیم.
از میان آثار راهیافته به مرحله استانی، ۱۱ اثر مربوط به مراکز کانون، ۸ اثر در بخش آزاد و ۴ اثر نیز در حوزه موسیقی بود که نشاندهنده تنوع و گستردگی علاقهمندی شرکتکنندگان است.
این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ و هنر در میان نسل نوجوان و ایجاد فضایی برای ابراز خلاقیت و استعدادهای نهفته برگزار شد.