گسترش همکاری‌های کانون با آموزش‌وپرورش رفسنجان

در دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان با رئیس آموزش‌وپرورش رفسنجان، بر توسعه همکاری‌های فرهنگی و آموزشی، اجرای طرح «کانون و مدرسه» و معرفی ظرفیت‌های کانون زبان ایران تأکید شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، روز ۲۲ مهرماه اکبر خدادادی، مدیرکل کانون استان، در جریان سفر به شهرستان رفسنجان با محمود آخوندی، رئیس آموزش‌وپرورش این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، خدادادی با قدردانی از همکاری‌های آموزش‌وپرورش در اجرای برنامه‌های هفته ملی کودک گفت:کانون پرورش فکری و آموزش‌وپرورش دو نهاد اثرگذار در تربیت نسل آینده هستند و با اجرای طرح کانون و مدرسه می‌توان زمینه شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان را بیش از پیش فراهم کرد.

او با اشاره به فعالیت‌های کانون زبان ایران به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های موفق کانون پرورش فکری افزود:کانون زبان ایران ظرفیت ارزشمندی برای تقویت مهارت‌های ارتباطی و زبانی دانش‌آموزان است و می‌تواند در کنار برنامه‌های آموزشی مدارس، مسیر رشد و یادگیری آنان را غنی‌تر کند.

در ادامه، محمود آخوندی رئیس آموزش‌وپرورش رفسنجان با استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، آمادگی کامل این اداره را برای همکاری‌های مشترک فرهنگی و آموزشی اعلام کرد و گفت: اجرای برنامه‌های مشترک با کانون، فرصت مناسبی برای ارتقای مهارت‌های فرهنگی و هنری دانش‌آموزان و آشنایی بیشتر آنان با فعالیت‌های تربیتی است.

گسترش همکاری‌های کانون با آموزش‌وپرورش رفسنجان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha