معرفی برگزیدگان مهرواره «فجر تا فرج» در کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد

برگزیدگان برگزیدگان مهرواره «فجر تا فرج» ویژه دهه فجر و میلاد امام زمان (عج) برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد مسابقه فرهنگی هنری ادبی «فجر تا فرج»  را به مناسبت دهه فجر و میلاد امام زمان (عج)  برگزار شد که پس از بررسی بیش از ۹۰ اثر ارسالی به این مهرواره توسط کارشناسان ادبی و هنری برگزیدگان این مهرواره معرفی شدند. 


در بخش داستان  "زهره باقریان " و  "ابوالفضل زمانی " به عنوان برگزیدگان این بخش انتخاب شدند که آثار داستان  آن‌ها  با عمق احساس و بیان زیبای خود، توجه داوران را جلب کردند.

در بخش نقاشی  "غزل ابراهیمی "، "سیده راضیه خادمی " و " امیرمحمد قبادی " به عنوان برگزیدگان بخش نقاشی شناخته شدند که کودکان و نوجوانان با زیبایی و خلاقیت، پیام‌های عمیق و معنوی را به تصویر کشیدند.

در بخش دکلمه‌خوانی ، "فاطمه رمضانی " موفق به کسب عنوان برگزیده شد.

گفتنی است این مهرواره 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha