نمایش اتحاد و همدلی کودکان و نوجوانان بیارجمند در برنامه نمادین شب چهارشنبه‌سوزی دشمن

اعضای کودک و نوجوان مرکز فرهنگی‌هنری بیارجمند در شب چهارشنبه‌سوری با اجرای برنامه‌ای نمادین از وطن‌دوستی و روحیه استکبارستیزی خود پرده‌برداری کردند. در این برنامه که با حضور گسترده خانواده‌ها و دانش‌آموزان برگزار شد، اعضا با اجرای سرود، دکلمه و آتش‌زدن نمادهای دشمنان ملت ایران، پیام مقاومت و همبستگی خود را اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، در شب چهارشنبه‌سوزی دشمن، اعضای مرکز فرهنگی‌هنری بیارجمند با حضور پرشور در محوطه عمومی شهر، برنامه‌ای نمادین با محوریت «نمایش وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان» برگزار کردند. سرمای سوزناک هوا نتوانست مانعی برای حضور پرانرژی کودکان و نوجوانان در این برنامه شود؛ برعکس، با شوق و همدلی، حضوری پرمعنا و تأثیرگذار را رقم زدند.

در این آیین فرهنگی ـ نمادین، کودکان و نوجوانان با همکاری مربیان خود اقدام به آتش‌زدن آدمک‌های نمادین از ترامپ، نتانیاهو و دیگر دشمنان ایران و پرچم‌های کاغذی اسرائیل و آمریکا کردند که پیش‌تر در مرکز فرهنگی‌هنری بیارجمند طراحی و توسط اعضا آماده شده بود.

 همچنین یک موشک نمادین صهیونیستی که توسط مربیان و اعضا ساخته شده بود، به نشانه نفرت از جنگ‌افروزی و ظلم، به آتش کشیده شد.

بهاره بخشی، مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری بیارجمند با اشاره به حضور پرشور اعضا گفت: کودکان و نوجوانان بیارجمند با اتحاد و هم‌دلی در این شب سرد، نشان دادند که در هر شرایطی کنار هم می‌مانند و از آرمان‌های وطن و انقلاب پاسداری می‌کنند. حضور پررنگ خانواده‌ها و استقبال مردم از این اقدام فرهنگی، نشانگر درک عمیق جامعه ما از اهمیت انتقال مفاهیم ملی و انقلابی به نسل نو است.

در ادامه برنامه، اعضا با اجرای سرودهای گروهی و دکلمه‌خوانی، شب چهارشنبه‌سوری را به مراسمی فرهنگی، معنوی و وحدت‌آفرین بدل کردند؛ شبی که شعله‌های آتش نه برای هیاهو، بلکه برای روشن‌کردن دل‌های امیدوار کودکان ایران برافروخته شد.

نمایش اتحاد و همدلی کودکان و نوجوانان بیارجمند در برنامه نمادین شب چهارشنبه‌سوزی دشمن

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha